BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Marum Telefoonnummer
0594-6413330594-641333

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Marum:

     0594-641333
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.marum.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Marum? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente De Marne staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Indien alle medewerkers in gesprek zijn, krijgt u hiervan een meldbericht te horen. U wordt vervolgens van het aantal wachtende voor u op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Marum :

Het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 12.15 uur en tussen 13.00 en 16.30 uur, en op vrijdag tussen 8.00 en 12.15 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Storingen/meldingen (buiten kantooruren)

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag, zoals bijvoorbeeld de riolering en rioolgemalen belt u naar het telefoonnummer : 06-21683479


Correspondentieadres:
Postbus 2
9363 ZG Marum

gemeente@marum.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Marum Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Marum Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Marum Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Marum Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Marum Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.