Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Langedijk?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op de Gemeente Langedijk?

Wilt u iets regelen, doorgeven of aanvragen bij de Gemeente Langedijk en wilt u contact opnemen? Dat kan via de website, telefonisch of in het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste de gemeente bellen. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer van de gemeente Langedijk


Hulp bij het bellen

Het Klantcontactcentrum  van de Gemeente staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu.  De medewerker verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het is raadzaam uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Indien alle lijnen bezet zijn hoort u de volgende tekst:

” Welkom bij de gemeente Langedijk. Belt u voor het maken van een afspraak? Dit kunt u ook via onze website regelen. Wilt u graag een medewerker spreken, blijft u dan aan de lijn. ”


Telefonische Openingstijden

 • maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur
 • vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur

Bijvoorbeeld voor het doorgeven van een melding openbare ruimte of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoed /Calamiteiten nummer:

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u buiten openingstijden ook bellen naar het algemene telefoonnummer bellen (0226 33 44 33 ). U wordt dan doorverwezen naar de storingsdienst.


Correspondentieadres:
Postbus 15
1723 ZG Noord-Scharwoude

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Langedijk bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Langedijk telefoonnummer

  0226-334433 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.gemeentelangedijk.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Langedijk klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Langedijk klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Langedijk zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Langedijk op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Langedijk klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Langedijk
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )