BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Langedijk Telefoonnummer

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

1870 (90 ct/min)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 609

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Langedijk
  • Gemeente Langedijk klantenservice telefoonnummer:

     0226-334433
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.gemeentelangedijk.nl

Wilt u telefonisch contact opnemen met de gemeente Gemeente Langedijk? Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Langedijk? staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt na onderstaand welkomstboodschap direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

” Welkom bij de gemeente Langedijk. Belt u voor het maken van een afspraak? Dit kunt u ook via onze website regelen. Wilt u graag een medewerker spreken, blijft u dan aan de lijn. “

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Klant Contact Centrum Gemeente Langedijk:

Het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Bijvoorbeeld voor het doorgeven van een melding openbare ruimte of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoed /Calamiteiten nummer:

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u buiten openingstijden ook bellen naar het algemene telefoonnummer bellen (0226 33 44 33 ). U wordt dan doorverwezen naar de storingsdienst.


Correspondentieadres:
Postbus 15
1723 ZG Noord-Scharwoude

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Langedijk Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Langedijk Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Langedijk Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Langedijk Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Langedijk Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.