Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Panasonic? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van de Panasonic?

Heeft u een vraag aan Panasonic Nederland, bijvoorbeeld over uw bestelling of voor advies over een bepaald product? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen.  Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer. Om het bellen met de servicedienst makkelijker te maken hebben we het keuzemenu uitgeschreven. Op deze manier weet u van te voren precies welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u niet het hele menu af te luisteren en kunt u sneller worden doorverbonden met de juiste persoon.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Panasonic bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Panasonic telefoonnummer

 2. www.panasonic.com

Bellen met Panasonic?

"Goedendag, bedankt dat u contact opneemt met Panasonic Nederland. Om er voor te zorgen dat onze medewerkers een hulpvaardige service bieden en indien nodig uw case opnieuw kunnen beluisteren worden alle telefonisch gesprekken opgenomen en veilig opgeslagen voor een periode van 2 jaar. We informeren dat in het belang van voortdurende verbetering van de kwaliteit van de diensten die we aanbieden gesprekken met een medewerker van onze klantenservice kunnen worden opgenomen. Bezoek panasonic.nl als u meer wilt weten over ons privacybeleid.  We hebben mogelijk informatie over uw product nodig. Houd alstublieft het model nummer van uw apparaat en pen en papier bij de hand. Door het stijgende aantal gesprekken bieden wij naast de mogelijkheid voor ondersteuning in het Nederlands ook ondersteuning in het Engels. Als u verder wilt gaan in het Engels drukt u dan een 9 ( press  for English). Voor ondersteuning in het Nederlands blijft u aan de lijn.    "

We stellen uw feedback aan het einde van dit gesprek op prijs via een kort geautomatiseerd klanttevredenheidsonderzoek. Druk op 1 voor JA of 0 (NUL) voor nee.

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Panasonic? Geef hier een cijfer

Panasonic Netherlands
Europalaan 28E
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel.  U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Panasonic klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Panasonic klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Panasonic zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Panasonic op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Panasonic klantenservice en wordt ook niet gelezen door Panasonic
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )