Aantal reviews 36

Hoe zijn uw ervaringen met NLE?

Geef hier een cijfer

NLE Telefonisch Contact

Heeft u een vraag aan NLE ( voorheen Nederlandse Energie Maatschappij) en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag dan kunt u doorgaans het beste bellen. Op deze pagina vindt u het juiste klantenservice telefoonnummer. NLE klantenservice maakt gebruik van een kort keuzemenu. Alle opties staan hieronder in een handig overzicht. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag. Verder vindt u op deze pagina ook overige contactgegevens van de energieleverancier. 

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 18.00 uur

Waarom NLE bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. NLE telefoonnummer

 2. www.nle.nl

Het telefonisch keuzemenu

"Welkom bij NLE. Dit gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden. U hoort nu 3 keuzes."

 • Toets 1

  Wilt u zich aanmelden, verlengen of gebruikmaken van uw bedenktijd

 • Toets 2

  Heeft u een vraag over een betaling of uw termijnbedrag

 • Toets 3

  Heeft u een andere vraag

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 36

Hoe zijn uw ervaringen met NLE?

Geef hier een cijfer

Meer info over NLE

NLE, of Nederlandse Energie Maatschappij, is een Nederlandse energieleverancier opgericht in 1998. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van gas en elektriciteit aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland.

NLE is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Sind eind 2016 biedt NLE ook telecomdiensten aan. Het bedrijf biedt een alles-in-1-pakket aan met internet, televisie en bellen voor een scherp tarief. Het uitdagen en scherp houden van traditionele markten en marktpartijen is de bestaansreden van het NLE.

Naast het aanbieden van energieproducten, biedt NLE ook uitstekende klantenservice. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice via e-mail, telefoon of chat, en kunnen ook gebruikmaken van het helpcentrum op de website voor antwoorden op veelgestelde vragen en andere informatie. Het telefoonnummer van de klantenservice van NLE staat hierboven vermeld in het grijze blok. 

NLE is een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en energiebesparing. Zo heeft NLE bijvoorbeeld een aantal zonneparken in eigendom en biedt het duurzame energieproducten aan, zoals groene stroom en gas.

Volgens de jaarverslagen van NLE heeft het bedrijf in 2021 meer dan 1,3 miljoen particuliere en zakelijke klanten en heeft het een omzet van meer dan 1 miljard euro behaald. NLE is ook actief betrokken bij verschillende duurzame projecten in Nederland, zoals het financieren van energiebesparende maatregelen in huizen en het ontwikkelen van duurzame energieprojecten, zoals zonneparken.

Contact met een andere Energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers  van alle Energieleveranciers van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met NLE klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 36 reviews
 by H. Driessen

Wachttijden bellen zijn niet meer van deze tijd een 1 is niets.
Wijzigingen die je via de website niet kunt doen zijn bij onmogelijk om ze iemand aan 't verstand gebracht te krijgen. Geen toppertje als je iets hebt. Denk er over na over te stappen........als dat tenminste wel kan...........

 by fred

waardeloos bedrijf. geven gewoon niet thuis

 by Maurice

Storing, lampje servives rood en niemand bereikbaar op zondag.

 by Bjm

Zijn jullie daar wel helemaal lekker.
Ik ben al jaten klant noh nooit gebeld nu voor een verlening moet ik bellen heb vragen. Nou zoals ik hier boven lees zolang wachten aan de telefoon, echt niet normaal zit al 1 uur en 10 minuten naar die kut muziek te luisteren. Hahs dat niemen ze klant vriendelijk. Waardeloos ik ga eeg na jaten bij dit bedrijf te zij geweest.
Beveel ze ook zeker niet meer aan.
Beoorddeling 0

 by B.hermanns

Wat een puinhoop zeg
Beroerder kan het niet

 by Gerard

Als je bij hun weg moet , wegens omstandigheden (corona crisis ) Dan nog halen ze het onderste uit de kan qua boetes. Schandalig

 by piet

service o,ooooo niet te bereiken en van ellende maar de boete betaald en opgerot

 by Maarten

Ik bel naar de klantenservice van NLE om 1645 uur. Daar krijg ik te horen dat zij gesloten zijn en de lijn bemand is van 0800 uur tot 1800 uur. Ik bel juist binnen die tijd en toch neemt er niemand op en krijg ik gelijk die melding te horen.

Chatten kan ook niet want die blauwe knop die ze beloven die op de site zou staan staat er helemaal niet.Zeer snel tot niet berikbaar.

 by SR

Niks nieuws waarschijnlijk, maar er komt nog een eenzame ster bij. Wat een prachtig doorzichtige klantenservice. Woensdag zakelijke contract afgesloten met 7 dagen bedenktijd. Met mooie praatjes overgehaald natuurlijk. Maandag gebeld door een medewerkster van een "vergelijkingssite" waar ik de mooie praatjes van NLE aan het controleren was, kwam er achter dat het leugens waren natuurlijk. Dus de medewerkster bevestigde mijn bevindingen op de website en vertelde meer over de praktijken van de NLE. Zit nu bij Essent, en zou het niet raar vinden als deze medewerkster stiekem van Essent belde om mij over te halen het contract op tijd af te breken. Kan me niet schelen of ze stiekem van Essent was of niet, ik ben blij dat ze gebeld heeft.

Eerst gekeken op de NLE website, geen tel nr. Nergens te vinden. Dus heb het vertrouwde google gebruikt en gelijk deze website aangeklikt. Ik bellen, blijkt dat ik doorverbonden moet worden naar het zakelijke gedeelte. Dus ik word doorverbonden, 40 F****NG MINUTEN gewacht totdat er iemand opnam. Ze denken dat zij koppig zijn, nou dat valt mee met mij vergeleken. Dus uiteindelijk neemt een heel nonchalante dame op die in eerste instantie niet eens groet. Ik moest eerst groeten. En op dit moment ben ik aan het koken van binnen en heel kortaf. Het leek alsof ze kauwgom in de mond had of een lolly. Ik hoorde constant smak geluiden. Ik heb 40 minuten gewacht voor een gesprekje van 30 seconden. Ben zo blij dat ik er vanaf ben. Blijf lekker bij Essent.

 by Sandra

Bellen naar de klantenservice duurt ontzettend lang, probeer al 3 dagen.....

 by Fam Prins

Slechtste service ooit!! 1 x!!!! vergeten te betalen, is ons ontgaan, gebeurd iedereen wel eens een x. Normaal krijg je ff een herinnering. Nou bij hun niet. Direct geblokkeerd met een aanmaning.. wij hebben uiteraard direct betaald. Netjes een mail gekregen met daarin dat t gedeblokkeerd is! Niet dus, we zijn al bij dag 4. Op geen enkel manier contact met ze te krijgen. Dus dan maar de lijn gebeld dat je klant wil worden, direct werd er opgenomen. Wordt je doorverwezen. Na een hele tijd te hebben gewacht en iemand aan de lijn krijgt, wordt fe verbinding gewoon verbroken. Na 16;00 uur krijg je ze niet meer te pakken, want dan zijn ze gesloten, terwijl ze aangeven tot 18:00 uur bereikbaar te zijn... wij hebben ons niks bedacht en hebben ergens anders een tv aansluiting aangevraagd, maar dit komt pas half april. Ik vind t schandalig hoe ze met klanten omgaan.

 by sas

Wat een ontzettende lange wachttijden aan de telefoon, echt ongekend!

Duurt vaak een uur voordat je iemand te spreken krijgt en die geeft je dan een mogelijke 'oplossing' met de boodschap dat je maar terug moet bellen als het toch niet blijkt te werken. En als ik dan vraag of ze zich realiseert hoe lang het duurt voordat je dan weer iemand te spreken krijgt, krijg je een soort schaapachtig lachje. Wat een slechte service!En iedere keer als je belt krijg je het bericht 'het duurt deze keer langer dan u van ons gewend bent'. Maar het duurt altijd minimaal een uur ;o(

 by Marion

Klantenservice is slecht te bereiken ,bijna 40 minuten in de wacht .?

 by dejong

waardeloos bedrijf, zowel telefonisch als via mail niet te bereiken.

 by Hooijer

Bereikbaarheid is ronduit slecht

Ik word niet eens aangesloten op de afgesproken datum

Naar een extra week wachten nog niet

Ben er nu al klaar mee

En ik moet nog aangesloten worden

 by Roel Waagen

Een normaal telefoonnummer is op de eigen site van NLE niet te vinden. Het menu om je meterstanden door te geven werkt niet goed. Al met al, een ontzettend slechte klantenservice.

 by Hans

Waardeloos bedrijf niet te bereiken!

 by Yolanda

Waardeloos, uren aan de telefoon en nog niemand gesproken! Contract ging in op 30/01/2019 maar hoor of zie niks meer van hun kant...slecht!

 by fam. Hendrix

niet te bereiken waardeloos bedrijf

 by wasberry

AL 2 jaar klant.

Alles werkt redelijk probleemloos.

In principe heb je alles van KPN alleen betaal je een stuk minder.Nadeel: de ellenlange wachttijden aan de telefoon als je iets wil regelen, aanpassen etc.

Echt schandalig!!!Uren in de wacht is geen uitzonderingOoit na wat problemen met (dubbele) facturatie eens een direct nummer gekregen van NLE.

Enkele keren werd die direct opgenomen, maar tegenwoordig sta ik ook daarmee minimaal 60 minuten in de wacht.Gelukkig heb ik een onbeperkt bellen abonnement.

(inmiddels weer 42 minuten in de wacht.... benieuwd hoelang het deze keer duurt voordat iemand me te woord staat)

 by H.R.Hoed

Waarom zo lang aan de telefoon wachten zonder bericht hoeveel er nog voor mij zijn. Zit al 30 minuten zonder antwoord. Op welk tijdstip ik ook bel altijd nog geen contact met medewerker omtrent mijn vragen.

 by Xx

Zat te scrollen en kwam op de site, ik heb wat vragen voordat ik overstap, maar door alle negatieve berichten nu direct maar besloten om niet eens aan deze ellende te beginnen. Ik snap best dat je goedkoper kan aanbieden, omdat je bijna geen personeelkosten hebt, maar om ook via sociale media niet te reageren kan echt niet. Voor mij dus geen overstap.

 by CJ

nemen geen telefoon op

 by Mark

tot 3 keer toe 35 min in de wacht gestaan. Het lijkt wel of ze pas na minimaal 30 min de telefoon opnemen of gewoon nog even wachten.

Slechte klantenservice, hopelijk hoef ik ze nooit meer te bellen.

 by willem

raportcijfer is eigenlijk een 0 wat een achtelijke lange wachttijd en nog niet iemand aan de lijn en het telefoon nergens te vinden op website was ik nu maar niet overgegaan en zal een en ander weer gaan beeindigen. Tevens heb ik geen facebook om in te loggen. wie verzint nu zoiets. NOOIT MEER HIER OP NLE. Bedenk nogmaals voordat u beslist

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met NLE klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij NLE zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met NLE op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar NLE klantenservice en wordt ook niet gelezen door NLE
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )