Wat is het telefoonnummer van Kras?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van Kras?  Op deze pagina vindt u het snel het Klantenservice Telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de reisorganisatie. naar Kras klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.


Wij helpen u graag Keuzemenu

Hieronder de welkomstboodschap en het keuzemenu. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waar uw vraag over gaat.

‘Welkom bij Kras. Door de impact van het coronavirus op onze reizen en de vele vragen van onze reizigers kan de wachttijden oplopen. Onze excuses daarvoor. Bel je over het restitueren van vliegtickets? Kijk voor de voorwaarden en de aanvraagprocedure op onze webiste op de pagina ” informatie coronavirus”. We zullen verzoek tot restitutie niet telefonisch afhandelen. Blijf daarvoor niet wachten aan de telefoon. Bel je met een vraag over een geboekte vakantie? Op dit moment kunnen wij vanwege de drukte alleen reizen met een vertrekdatum tot en met 5 augustus 2020 behandelen. Staat je huidige reis gepland ná 5 augustus 2020 en wil je deze omruilen naar een andere datum en of bestemming en heb je deze al uitgezocht? Blijf aan de lijn er volgt een keuzemenu. Wil je weten of je geplande reis met een vertrekdatum ná 5 augustus door zal gaan? Dan verzoeken we je vriendelijk om geduld te hebben. We nemen contact met je op over jouw geplande reis zodra wij duidelijkheid kunnen geven. Er volgt nu een keuzemenu. Dit gesprek kan worden opgenomen vanwege kwaliteitsdoeleinden.”

TOETS 1 — Heeft u vragen over rondreizen of busreizen kies 1    (keuzemenu.info)

TOETS 2 — Heeft u vragen over cruises kies 2

TOETS 3 — Heeft u vragen over autovakanties en citytrips kies 3

TOETS 4 — Heeft u vragen over strandvakanties kies 4


Telefonische Openingstijden

Kras klantenservice is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor hulp en advies:

  • maandag tot en met zaterdag 08:30 tot 23:00 uur
  • zondag van 10:00 tot 23:00 uur.

Contact met een ander Reisbureau?

Bezoek onze overzichtspagina voor het telefoonnummer van een ander vervoersbedrijf, reisbureau, boekingsbureau of luchtvaartmaatschappij


icon-globe
icon-tel

Kras telefoonnummer

088-0885886uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Kras klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
door: LuciaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Telefonische bereikbaarheid is slecht, je staat erg lang in de wacht.

Welke ervaringen heeft u met Kras klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Kras zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Kras op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Kras klantenservice en wordt ook niet gelezen door Kras
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )