BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Caiway Klantenservice Telefoonnummer

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

0906-7171710 (90 ct/min)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 002

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Caiway
 • Caiway klantenservice telefoonnummer:

   088-2249111
 • Gesprekskosten: Lokaal tarief
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: Caiway NL
 • Rapportcijfer Caiway klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Caiway klantenservice? Geef hier een cijfer

Bellen naar Caiway? Op deze pagina vindt snel u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice.

Bij het bellen naar Caiway hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

Welkom bij de klantenservice van Caiway. Fijn dat u belt.’

TOETS 1 — Als u een bestaande klant bent of een bestelling heeft geplaatst

” Om u te identificeren willen wij graag uw adres weten. Wij kunnen uw adres bepalen aan de hand van uw postcode en huisnummer. Spreek nu eerst de 4 cijfers en 2 letters van uw postcode in.”  “U krijgt nu 5 keuze zodat u snel de juiste medewerker aan de lijn krijgt. U kunt direct uw keuze maken.” (keuzemenu.info)

Toets 1Wilt u een bestelling plaatsen
Toets 2 — Heeft u een bestelling geplaatst en heeft u hier vragen over of wilt u deze wijzigen
Toets 3 — Heeft u een technische vraag met betrekking tot storingen, instellingsproblemen of hulp bij installatie
Toets 4Wilt u een dienst opzeggen
Toets 5 — Heeft u een vraag over uw factuur of betaling, wilt u een verhuizing doorgeven of heeft u een andere vraag
TOETS # — Om het keuzemenu opnieuw af te spelen

TOETS 2 — Als u geen klant bent en interesse heeft in onze producten.

Extra informatie: Gesprekken kunnen worden opgenomen ter verbetering van de dienstverlening.


Telefonische Openingstijden Klantenservice Caiway:

De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur telefonisch bereikbaar.
Voor administratieve vragen op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 17:00 uur. De medewerkers helpen u graag.


Makkelijk contact opnemen met een andere andere alles-in-1 provider?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere alles-in-1 provider. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Caiway Klantenservice Telefoonnummer

5 dagen storing in email verkeer en het eind is nog niet inzicht !Dit is onbegrijpelijk, Geen informatie naar klanten.Caiway moet zich schamen dit

Beoordeeld op:17 10, 2016 door: kors

5 dagen storing in email verkeer en het eind is nog niet inzicht !
Dit is onbegrijpelijk, Geen informatie naar klanten.
Caiway moet zich schamen dit gaat klanten kosten.

Ik heb nu twee keer gebeld met medewerkers van Caiway, vind ze ronduit ongeduldig en onbeschoft. Ze moet in de leer gaan bij de medewerkers van Ziggo.

Beoordeeld op:20 10, 2015 door: Adri

Ik heb nu twee keer gebeld met medewerkers van Caiway, vind ze ronduit ongeduldig en onbeschoft. Ze moet in de leer gaan bij de medewerkers van Ziggo. Die weten hoe je met cliënten om moeten gaan.

Naast het gegeven dat ik goed en vriendelijk ben geholpen aan de telefoon, ben ik ook erg goed geholpen door de jongens van DTV Shop te Schiedam. Toen

Beoordeeld op:21 07, 2015 door: Janssen

Naast het gegeven dat ik goed en vriendelijk ben geholpen aan de telefoon, ben ik ook erg goed geholpen door de jongens van DTV Shop te Schiedam. Toen ik ze belde kwamen ze nog dezelfde dag mijn router opnieuw installeren en lostte ze mijn probleem op, daarmee waren ze veel sneller dan de caiway medewerker.

Ik ben gedwongen overgestapt naar Caiway omdat Ziggo bij ons van de kabel gegooid is. Veilig internet leek me daarbij wel wat. Na een telefoontje in j

Beoordeeld op:21 05, 2015 door: Bennie Haafkes

Ik ben gedwongen overgestapt naar Caiway omdat Ziggo bij ons van de kabel gegooid is. Veilig internet leek me daarbij wel wat. Na een telefoontje in januari waar ik minimaal 10 minuten in de wacht heb gestaan is het gelukt om te installeren op 1 computer. De rest was nog beveiligd tot 31 mei.

Omdat de link steeds niet werkte op 16 mei maar weer eens gebeld. Na me door het meest irritante keuzemenu gewerkt te hebben wat ik ooit gehoord heb. kreeg ik iemand aan de telefoon welke niets kon doen omdat de administratie niet werkte. Maandag zou ik een code krijgen zodat alles ging werken . Helaas op donderdag nog geen code. Nogmaals gebeld na weer dat irritante keuzemenu na 11 minuten aan de lijn. Terwijl ik bezig was mijn probleem uit te leggen werd de verbinding verbroken. Maar weer op nieuw gebeld. Na weer het irritante keuzemenu nu al na 2 minuten aan de lijn. Deze persoon was echter niet deskundig en moest door verbinden naar een collega. Bij deze collega 35 minuten in de wacht gestaan.. Tijdens het uitleggen van het probleem werd de verbinding weer verbroken. Nogmaals het irritante keuzemenu gepasseerd maar na 10 minuten de moed maar opgegeven. Meer dan een uur gebeld maar niet de gelegenheid gekregen om mijn probleem uit te leggen.

Ik heb een klacht over de zeer slechte bereikbaarheid na kantoor uren, betreffende storingen.Mijn moeder woont in verpleeghuis" Crimpenerstein in Kr

Beoordeeld op:12 05, 2015 door: A.Hol

Ik heb een klacht over de zeer slechte bereikbaarheid na kantoor uren, betreffende storingen.
Mijn moeder woont in verpleeghuis" Crimpenerstein in Krimpen aan den IJssel, het enigste wat deze bewoners nog hebben is de TV. Er is nu al 2 dagen een TV storing en Caiway doet er niets aan. Ik vind het schandalig, maar Caiway staat bekend om de slechte service, helaas hebben zij een grootmacht in deze omtrek en kan je nergens anders terecht. Morgen is het de derde dag, dat de mensen weer naar het plafond liggen te staren, maar ja het zijn maar oude mensen.

Bagger , komen geen belofte na zit al 3 weken e wachten op m,n pakket nada niks morgen verhuizen geen tv niks en dan te bedenken dat ik meer dan 4 wek

Beoordeeld op:09 04, 2015 door: peters

Bagger , komen geen belofte na zit al 3 weken e wachten op m,n pakket nada niks morgen verhuizen geen tv niks en dan te bedenken dat ik meer dan 4 weken geleden al m,n verhuizing door heb gegeven. 3 jaar geleden 3 mnd. bezig geweest om een andere router bemachtigen men had de verkeerde mee gegeven maar weigerde dat toe te geven zo snel ik weg kan ben ik ook weg .
Nogmaals bagger voor hun ben je digibeet die nergens vanaf weet en ik heb wel degelijk verstand van die dingen maar ze luisteren gewoon niet in tot. TWEE EN DERTIG keer gebeld wat een schande tot er beweging kwam en ik eindelijk de juiste router kreegoja ik heb een mnd. niet hoeven te betalen

Ellenlang bandje met keuzemenu en wachttijd.

Beoordeeld op:27 02, 2015 door: m wessels

Ellenlang bandje met keuzemenu en wachttijd.

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.4 3.0 7 7 5 dagen storing in email verkeer en het eind is nog niet inzicht !Dit is onbegrijpelijk, Geen informatie naar klanten.Caiway moet zich schamen dit gaat klanten kosten.

Welke ervaringen heeft u met Caiway Klantenservice Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Caiway Klantenservice Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Caiway Klantenservice Telefoonnummer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Caiway Klantenservice Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Caiway Klantenservice Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.