BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Ik! Zorgverzekering Klantenservice
040-2611999040-2611999

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Ik! Zorgverzekering:

     040-2611999
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.ik.nl

Wilt u direct contact met Ik! Zorgverzekeraar, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu van de klantenservice.

Gebruik het keuzemenu bij het bellen naar het servicenummer. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. Bij het bellen naar Ik! Zorgverzekering hoort u eerst een welkomstboodschap:


” Welkom bij Ik! Verzekeringen. Wij helpen je zo snel mogelijk. Omdat we onze service willen blijven verbeteren, kan dit gesprek opgenomen worden. Om je zo goed mogelijk te helpen volgen nu 4 keuzes. “

TOETS 1 — Heb je een vraag over je polis of premie, of wil je weten welke kosten worden vergoed door je zorgverzekering kies 1 ( keuzemenu.info)

TOETS 2 — Heb je een vraag over een ingediende declaratie of een aangevraagde machtiging kies 2

TOETS 3 — Heb je een vraag over het eigen risico of de eigen bijdrage kies 3

TOETS 4 — Bel je namens een ziekenhuis of zorginstelling, of ben je een zorgverlener kies 4

 

Bij sommige keuzes hoort u onderstaande informatie voordat u wordt doorverbonden met een medewerker.

“Op ik.nl kun je door in te loggen al je zorgzaken zelf regelen. Ook vind je daar antwoord op de meeste vragen. Ben je nog geen klant van Ik!? Kijk dan dan op ik.nl om gemakkelijk uit te rekenen hoe jij goed verzekerd kunt zijn tegen de beste prijs. Je kunt ook hier direct je Ik! Verzekering aanvragen.” (keuzemenu.info)


Telefonische Openingstijden Ik! Zorgverzekering:

Heeft u een vraag aan Ik! Zorgverzekering en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijdens de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur naar de klantenservice. De medewerkers helpen u graag verder en staan u graag te woord.


Postadres
ik!
T.a.v. Klantenservice Zorg
Postbus 90165
5600 RV Eindhoven

E-mail:
klantenservice@ik.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, polisnummer (verzekerde nummer) en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van IK! Zorgverzekering voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere verzekeraar?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere verzekeraar. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Ik! Zorgverzekering Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Ik! Zorgverzekering Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Ik! Zorgverzekering Klantenservice op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Ik! Zorgverzekering Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Ik! Zorgverzekering Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.