BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Hollandsnieuwe Klantenservice
0900-03240900-0324

Toon telefoonnummer

De telefonische klantenservice van Hollandsnieuwe is op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur bereikbaar.

 • Telefoonnummer klantenservice Hollandsnieuwe:

   0900-0324
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: Hollandsnieuwe NL
 • Rapportcijfer Hollandsnieuwe Klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Hollandsnieuwe Klantenservice? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Hollandsnieuwe? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.

Snel en makkelijk contact opnemen met Hollandsnieuwe. Gebruik het keuzemenu bij het bellen naar het servicenummer. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo heeft u snel contact met de juiste medewerker.


Welkomstboodschap dat u te horen krijgt bij het bellen naar Hollandsnieuwe:

“Welkom bij Hollandsnieuwe. Voor al uw vragen kunt u ook terecht op onze website www.hollandsnieuwe.nl. Dit gesprek kan worden opgenomen voor coachingsdoeleinden. ( Hollandsnieuwe is er nu ook voor iedereen die supersnel internet wil. Maak nu gebruik van 4G internet van Hollandsnieuwe. Kijk voor meer informatie op www.hollandsnieuwe.nl/4g). U wordt nu doorverbonden met een van onze medewerkers.  Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een keuze te maken uit de volgende opties.” ( keuzemenu.info)

TOETS 1 — Bent u klant bij Hollandsnieuwe

“Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw mobiele telefoonnummer van Hollandsnieuwe in te toetsen. “

Toets 1 — Is dit het nummer waarmee u nu belt toets 1

“Maak een keuze uit de volgende opties:”

Toets 1 — Heeft u een vraag over uw bestelling
Toets 2Wilt u een nieuwe bestelling plaatsen
Toets 3Voor overige vragen
Toets 9Om terug te keren naar het hoofdmenu toets 9

Toets 2 Is dit niet het nummer waarmee u nu belt toets 2

“Toets nu de 10 cijfers van uw mobiele nummer in, gevolgd door een hekje (#).”

Toets 3Weet u uw nummer niet toets 3

“Maak een keuze uit de volgende opties:”

Toets 1 — Heeft u een vraag over uw bestelling
Toets 2Wilt u een nieuwe bestelling plaatsen
Toets 3Voor overige vragen
Toets 9Om terug te keren naar het hoofdmenu toets 9

Toets 9 — Om terug te keren naar het hoofdmenu toets 9

(copyright keuzemenu.info)

TOETS 2 — Bent u nog geen klant en wilt u een bestelling plaatsen

“Wilt u een bestelling plaatsen houdt u dan uw bankpas en legitimatiebewijs bij de hand. U wordt nu doorverbonden met een medewerker.”


Telefonische Openingstijden Klantenservice Hollandsnieuwe:
De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Over de volgende onderwerpen bellen klanten van Hollandsnieuwe het meest naar het servicenummer;
Over het beltegoed, over de de tarieven in het buitenland, de verlengingsdatum, over de werking van nummerbehoud en hoe in het buitenland te internetten.


Hollandsnieuwe bellen vanuit het buitenland?
Vanuit het buitenland kunt u niet bellen naar het 0900-telefoonummer van Hollandsnieuwe. Bent u in het buitenland belt u dan naar het telefoonnummer : +31 268 450 915 om contact op te nemen.


Hollandsnieuwe sim-kaart blokkeren bij diefstal en vermissing?
Is u simkaart onverhoopt verloren of gestolen. U kunt dit telefonisch doorgeven op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur of 24 uur per dag zelf regelen op de website via ‘Mijn Hollandsnieuwe’.


Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel naar een klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past voor het antwoord op uw vraag.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze pagina op de website van Hollandsnieuwe voor meer contactmogelijkheden met de klantenservice.


Storing Hollandsnieuwe?

Kunt u soms even niet bellen of gebeld worden? Kijk even voor de zekerheid of u voldoende beltegoed hebt. Heeft u voldoende tegoed, dan bent u vermoedelijk in een ruimte waar er weinig bereik is.  Als u naar buiten gaat heeft u vaak beter bereik. Heeft u nog steeds slecht bereik ? Bezoek deze pagina om te kijken of er storingen van Hollandsnieuwe bekend zijn.


Makkelijk contact opnemen met een ander Telecom bedrijf?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander Telecombedrijf. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Hollandsnieuwe Klantenservice

Inderdaad, voor deze klantenservice (hang al dik 'n half uur aan de lijn, maar na wat ik gelezen heb, kan ik het wel vergeten, en ga ophangen.....en d

Beoordeeld op:18 01, 2016 door: wim van Berkel

Inderdaad, voor deze klantenservice (hang al dik 'n half uur aan de lijn, maar na wat ik gelezen heb, kan ik het wel vergeten, en ga ophangen.....en dat zullen ze wel willen denk ik???????)is 1 ster nog veel en veel te veel!!!!! Wat een waardeloze service. Mijn contract loopt binnenkort af, niet verlengen dus.

ik geef geen ster, het is verschrikkelijk niet te bereiken kost klauwen met geld en er gaat onterecht iedere keer geld van rekening af, daarom wil ik

Beoordeeld op:17 01, 2016 door: b.koster

ik geef geen ster, het is verschrikkelijk niet te bereiken kost klauwen met geld en er gaat onterecht iedere keer geld van rekening af, daarom wil ik ze spreken, ook mijn 2 jaar zijn haast om, krijg geen gelegenheid dat om te gooien, ik raadt iedereen af hn te nemen , het zijn oplichters, daar moet radar maar eens zijn licht op gooien

Wat een slecht bedrijf: ik had een abonnement voor een iPhone 5s genomen maar kreeg direct na de betaling en bevestiging van mijn abonnement dat mijn

Beoordeeld op:15 01, 2016 door: Isa

Wat een slecht bedrijf: ik had een abonnement voor een iPhone 5s genomen maar kreeg direct na de betaling en bevestiging van mijn abonnement dat mijn toestel niet meer op voorraad was...Terwijl dit niet eens op de site aangegeven wordt ook niet tijdens het bestellen. Na een week nog steeds geen toestel dus maar even bellen om te vragen hoelang het nog gaat duren. Na bijna een uur in de wacht te hebben gestaan, kreeg ik te horen dat het nog een week kon duren. Als ik dit van te voren had geweten had ik niets besteld. Een geluk bij een ongeluk: omdat ik zolang in de wacht moest staan, had ik ruim de tijd om te beseffen dat dit niets zou worden. Ik heb dus mijn gehele abonnement inclusief toestel laten annulering. Gelukkig kon dit zonder probleem. Ik heb een bevestiging van mijn annulering ontvangen per mail waarin wordt gezegd dat het aankoop bedrag binnen twee dagen terug gestort (hopelijk gebeurd het ook). Mijn advies aan wie overweeg zaken te doen met dit bedrijf: DOE HET NIET!

Rapportcijfer een -5 omdat een 1 ster nog te veel is. Ik zit al ruim een uur in de "wacht" van Hollands Nieuwe. Ik ben overgestapt naar Ben en krijg d

Beoordeeld op:14 01, 2016 door: Arie

Rapportcijfer een -5 omdat een 1 ster nog te veel is. Ik zit al ruim een uur in de "wacht" van Hollands Nieuwe. Ik ben overgestapt naar Ben en krijg desondanks nog steeds een rekening van Hollands Nieuwe (het is geen eindafrekening). Ik ben na rum een uur wel alle deuntjes meer dan zat. Met een andere telefoon maar even naar Ben gebeld en binnen 30 seconden iemand aan de telefoon. Ik ben altijd tevreden geweest met Hollands Nieuwe, maar dat is nu dus helemaal weg. Wat een waardeloze klantenservice.

Klantenservice is NIET te bereiken. Je hangt uren in de wacht voor €0,45/minuut + belkosten. Tsja, da's ook een manier om geld te verdienen als het

Beoordeeld op:13 01, 2016 door: Mark

Klantenservice is NIET te bereiken. Je hangt uren in de wacht voor €0,45/minuut + belkosten. Tsja, da's ook een manier om geld te verdienen als het je op geen enkele andere manier lukt... Rapportcijfer -5, en dan ben ik nog mild geweest. Wegwezen oplichters!

Een 00000 x 5 voor de telefonische oplichting ,je wordt aan de lijn gehouden ,maar jou telefoon kosten lopen door !!!!!!Lekker verdienen aan jou

Beoordeeld op:13 01, 2016 door: Kees

Een 00000 x 5 voor de telefonische oplichting ,je wordt aan de lijn gehouden ,
maar jou telefoon kosten lopen door !!!!!!

Lekker verdienen aan jou klanten deze week +/- 2 uur in de wacht gestaan

DOE HIER WAT AAN "OPLICHTERS" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik zou heel graag een 0 willen geven aan dit ellendige kut bedrijf.. Ik heb een abonnement voor 24 maanden afgesloten bij hollandsnieuwe vanwege de la

Beoordeeld op:12 01, 2016 door: Esther

Ik zou heel graag een 0 willen geven aan dit ellendige kut bedrijf.. Ik heb een abonnement voor 24 maanden afgesloten bij hollandsnieuwe vanwege de lage prijs, maar wat heb ik hier spijt van!! Wat een belachelijke klantenservice, ik vind het geen probleem om even aan de lijn te hangen maar dit is echt belachelijk. Je hoort wel 100x 'excuses voor t ongemak' maar niet hoeveel wachtende er voor je zitten en hoelang het ongeveer zou kunnen duren -wat helemaal niet zo moeilijk is neem ik aan, aangezien je dat bij 8 vd 10 bedrijven wel te horen krijgt- dus je zit makkelijk 2 uur in de wacht of langer -ligt eraan hoeveel je er voor over hebt om ze te bereiken- ik vond in dit geval 1 uur wel lang genoeg.. Daarnaast word je na een half uur ook wel spontaan depressief van die ellendige schelle kut geluiden wat wacht muziek moet voor stellen. Maar goed, toen maar via facebook contact proberen op te nemen, wordt na een minuut netjes gelezen, maar na een half uur nog geen bericht terug. Dat was de druppel wat me overhaalde om dit geirriteerde bericht hier te plaatsen.

Voor mijn moeite voor het lange wachten 1 ster, wat een snertbedrijf zeg.Eerst al 10 tallen keren gevraagd om een nieuw wachtwoord, krijg gewoon gee

Beoordeeld op:08 01, 2016 door: Cor

Voor mijn moeite voor het lange wachten 1 ster, wat een snertbedrijf zeg.
Eerst al 10 tallen keren gevraagd om een nieuw wachtwoord, krijg gewoon geen antwoord!
Mensen, weg wezen daar

Huilen

Beoordeeld op:08 01, 2016 door: Sjaak

Huilen

Jammer dat ik geen 0 kan geven !!Je kunt Hollands Nieuwe klanten service niet bereiken met als resultaat dat de simkaart geblokkeerd is, overeenkoms

Beoordeeld op:07 01, 2016 door: Madeleine

Jammer dat ik geen 0 kan geven !!
Je kunt Hollands Nieuwe klanten service niet bereiken met als resultaat dat de simkaart geblokkeerd is, overeenkomst ontbonden en het gevolg is dat er nu ruim €!700,00 betaald moet worden !! Ik had graag het probleem op willen lossen maar daar krijg je dus geen kans voor!
Echt waardeloos op zijn minst gezegd !
Nu een financieel probleem !

Zeer en zeer slecht bereikbaar!! ik sta al 2 x ruim een uur aan de lijn en nog steeds niet geholpen!! Waardeloos dit! stelletjes oplichters!! Zelfs 1

Beoordeeld op:07 01, 2016 door: Souad

Zeer en zeer slecht bereikbaar!! ik sta al 2 x ruim een uur aan de lijn en nog steeds niet geholpen!! Waardeloos dit! stelletjes oplichters!! Zelfs 1 ster niet waard!

verschrikkelijke klantenservice lange wachttyden om de minuut excuus

Beoordeeld op:07 01, 2016 door: theo

verschrikkelijke klantenservice lange wachttyden om de minuut excuus

Zoals alle meningen van de andere mensen. Ik ben al 2 weken bezig voor de klantenservice en nog steeds niets. Heb net mijn abonnement verlengd en ben

Beoordeeld op:06 01, 2016 door: geduld

Zoals alle meningen van de andere mensen. Ik ben al 2 weken bezig voor de klantenservice en nog steeds niets. Heb net mijn abonnement verlengd en ben er dus nu achter dat de klantenservice niet deugd. Bij Belcompany konden ze mij ook niet verder helpen. Verwacht ook niets van Anouk die geeft steeds dezelfde antwoorden waar je dus ook niets mee kunt. In 1 woord waardeloos

Ik sluit me aan bij onderstaande berichten. Ik heb mijn contract verlengd dmv een aanbieding van 19 euro voor 10. Kijk ik terug bij mijn gegevens, sta

Beoordeeld op:06 01, 2016 door: Richard

Ik sluit me aan bij onderstaande berichten. Ik heb mijn contract verlengd dmv een aanbieding van 19 euro voor 10. Kijk ik terug bij mijn gegevens, staat er gewoon 19 euro p/mnd. Dus maar even navragen! Onmogelijk om contact te krijgen met de klantenservice. Chat op de site is niet meer dan een automatisch gegenereerd antwoordapparaat. Bellen kost een hoop tijd en geld en je krijgt toch niemand aan de lijn. Onbegrijpelijk!

vanaf 29 december probeer contact te krijgen op allerlei manieren,is onmogelijk nog geen ster waard

Beoordeeld op:06 01, 2016 door: geirriteerd

vanaf 29 december probeer contact te krijgen op allerlei manieren,is onmogelijk nog geen ster waard

Gisteren na 60 minuten wachten opgehangen. Inmiddels zit ik weer 30 minuten in de wacht, en nog niemand gesproken. Echt schandalig! Er is geen keuzeme

Beoordeeld op:05 01, 2016 door: Rianne

Gisteren na 60 minuten wachten opgehangen. Inmiddels zit ik weer 30 minuten in de wacht, en nog niemand gesproken. Echt schandalig! Er is geen keuzemenu oid, het komt heel amateuristisch over. Ik baal eignelijk dat ik ben overgestapt naar HN.

vreselijk slecht. kom niet eens in een keuzemenu maar hoor een uur lang domme liedjes aan. voor 0,45 ct per

Beoordeeld op:05 01, 2016 door: esther

vreselijk slecht. kom niet eens in een keuzemenu maar hoor een uur lang domme liedjes aan. voor 0,45 ct per

wat is dit voor bedrijf ik ga heer zo snel mogelijk weg stelletje oplichters dat is Hollandse nieuwe ik ga heer we en zo snel mogelijk kut bedrijf zo

Beoordeeld op:05 01, 2016 door: Freddy

wat is dit voor bedrijf ik ga heer zo snel mogelijk weg stelletje oplichters dat is Hollandse nieuwe ik ga heer we en zo snel mogelijk kut bedrijf zo ga je niet met mensen om Leker Lan laten wachten en als je wilt inloggen bij jullie gaat het ook niet wat een prutsers zijn jullie ik raat niemand aan om bij jullie liet te woorden

Ik wou mijn abbo verlengen maar heel eerlijk ik wil hem nu per direct opzeggen wat zijn jullie slecht te bereiken verschrikkelijk jaHet is dat ik

Beoordeeld op:04 01, 2016 door: vanessa

Ik wou mijn abbo verlengen maar heel eerlijk ik wil hem nu per direct opzeggen wat zijn jullie slecht te bereiken verschrikkelijk ja

Het is dat ik een ster moet geven anders had ik het echt niet gedaan!!!

Het nummer van de klantenservice is gewoon buiten bereik, net zoals de email. En chatten, een uur wachttijd en nog niet aan de beurt. Hoe kan dit ?!
Beoordeeld op:04 01, 2016 door: Lynn

Het nummer van de klantenservice is gewoon buiten bereik, net zoals de email. En chatten, een uur wachttijd en nog niet aan de beurt. Hoe kan dit ?!

veel te lange wachttijd. Dat kan je niet maken. Dit is GEEN klantenservice!

Beoordeeld op:04 01, 2016 door: Bert

veel te lange wachttijd. Dat kan je niet maken. Dit is GEEN klantenservice!

Slecht!!!Veel te lange wachttijden, een ramp!

Beoordeeld op:30 12, 2015 door: Anne

Slecht!!!
Veel te lange wachttijden, een ramp!

slecht bereik, meer dan 45 min aan de lijn

Beoordeeld op:30 12, 2015 door: anja

slecht bereik, meer dan 45 min aan de lijn

Jeeeee 45 min in de wacht, nog geen verbinding. Kost een hoop geld. Ik heb een telefoon besteld en betaald maar geen bevestiging gehad. Helpppppp.<

Beoordeeld op:29 12, 2015 door: Liesbeth

Jeeeee 45 min in de wacht, nog geen verbinding. Kost een hoop geld.
Ik heb een telefoon besteld en betaald maar geen bevestiging gehad. Helpppppp.

Klantenservice is onbereikbaar, chat ook...ongelooflijk

Beoordeeld op:29 12, 2015 door: bdv

Klantenservice is onbereikbaar, chat ook...ongelooflijk

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.5 5.0 266 266 Paar keer contact gehad .Mijn man kan niet nar buitenbellen.Maar ze kunnen zijn email adres niet vinden en vragen steeds of hij wel een abonnement heeft bij HN .Maar maandelijks w

Welke ervaringen heeft u met Hollandsnieuwe Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Hollandsnieuwe Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Hollandsnieuwe Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Hollandsnieuwe Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Hollandsnieuwe Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.