BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Hollandsnieuwe Klantenservice
0900-03240900-0324

Toon telefoonnummer

De telefonische klantenservice van Hollandsnieuwe is op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur bereikbaar.

 • Telefoonnummer klantenservice Hollandsnieuwe:

   0900-0324
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: Hollandsnieuwe NL
 • Rapportcijfer Hollandsnieuwe Klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Hollandsnieuwe Klantenservice? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Hollandsnieuwe? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.

Snel en makkelijk contact opnemen met Hollandsnieuwe. Gebruik het keuzemenu bij het bellen naar het servicenummer. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo heeft u snel contact met de juiste medewerker.


Welkomstboodschap dat u te horen krijgt bij het bellen naar Hollandsnieuwe:

“Welkom bij Hollandsnieuwe. Voor al uw vragen kunt u ook terecht op onze website www.hollandsnieuwe.nl. Dit gesprek kan worden opgenomen voor coachingsdoeleinden. ( Hollandsnieuwe is er nu ook voor iedereen die supersnel internet wil. Maak nu gebruik van 4G internet van Hollandsnieuwe. Kijk voor meer informatie op www.hollandsnieuwe.nl/4g). U wordt nu doorverbonden met een van onze medewerkers.  Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een keuze te maken uit de volgende opties.” ( keuzemenu.info)

TOETS 1 — Bent u klant bij Hollandsnieuwe

“Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw mobiele telefoonnummer van Hollandsnieuwe in te toetsen. “

Toets 1 — Is dit het nummer waarmee u nu belt toets 1

“Maak een keuze uit de volgende opties:”

Toets 1 — Heeft u een vraag over uw bestelling
Toets 2Wilt u een nieuwe bestelling plaatsen
Toets 3Voor overige vragen
Toets 9Om terug te keren naar het hoofdmenu toets 9

Toets 2 Is dit niet het nummer waarmee u nu belt toets 2

“Toets nu de 10 cijfers van uw mobiele nummer in, gevolgd door een hekje (#).”

Toets 3Weet u uw nummer niet toets 3

“Maak een keuze uit de volgende opties:”

Toets 1 — Heeft u een vraag over uw bestelling
Toets 2Wilt u een nieuwe bestelling plaatsen
Toets 3Voor overige vragen
Toets 9Om terug te keren naar het hoofdmenu toets 9

Toets 9 — Om terug te keren naar het hoofdmenu toets 9

(copyright keuzemenu.info)

TOETS 2 — Bent u nog geen klant en wilt u een bestelling plaatsen

“Wilt u een bestelling plaatsen houdt u dan uw bankpas en legitimatiebewijs bij de hand. U wordt nu doorverbonden met een medewerker.”


Telefonische Openingstijden Klantenservice Hollandsnieuwe:
De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Over de volgende onderwerpen bellen klanten van Hollandsnieuwe het meest naar het servicenummer;
Over het beltegoed, over de de tarieven in het buitenland, de verlengingsdatum, over de werking van nummerbehoud en hoe in het buitenland te internetten.


Hollandsnieuwe bellen vanuit het buitenland?
Vanuit het buitenland kunt u niet bellen naar het 0900-telefoonummer van Hollandsnieuwe. Bent u in het buitenland belt u dan naar het telefoonnummer : +31 268 450 915 om contact op te nemen.


Hollandsnieuwe sim-kaart blokkeren bij diefstal en vermissing?
Is u simkaart onverhoopt verloren of gestolen. U kunt dit telefonisch doorgeven op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur of 24 uur per dag zelf regelen op de website via ‘Mijn Hollandsnieuwe’.


Direct antwoord op uw vraag aan de klantenservice

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel naar een klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past voor het antwoord op uw vraag.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze pagina op de website van Hollandsnieuwe voor meer contactmogelijkheden met de klantenservice.


Storing Hollandsnieuwe?

Kunt u soms even niet bellen of gebeld worden? Kijk even voor de zekerheid of u voldoende beltegoed hebt. Heeft u voldoende tegoed, dan bent u vermoedelijk in een ruimte waar er weinig bereik is.  Als u naar buiten gaat heeft u vaak beter bereik. Heeft u nog steeds slecht bereik ? Bezoek deze pagina om te kijken of er storingen van Hollandsnieuwe bekend zijn.


Makkelijk contact opnemen met een ander Telecom bedrijf?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander Telecombedrijf. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Hollandsnieuwe Klantenservice

Nieuw abonnement afgesloten. Had een vraag maar door zeer slechte telefonische bereikbaarheid na 15 minuten wachten maar afgehaakt.

Beoordeeld op:25 06, 2014 door: Sieval

Nieuw abonnement afgesloten. Had een vraag maar door zeer slechte telefonische bereikbaarheid na 15 minuten wachten maar afgehaakt.

zou graag willen dat hollands nieuwe reactie geeft heb het contract van mijn vrouw opgezegt maar krijg geen reactie ,heb nu elke keer gezeik met dit k

Beoordeeld op:24 06, 2014 door: enrico

zou graag willen dat hollands nieuwe reactie geeft heb het contract van mijn vrouw opgezegt maar krijg geen reactie ,heb nu elke keer gezeik met dit kut bedrijf .
dat dit bedrijf nog kan en mag bestaan .

KUT bedrijf.Kan niet in "Mijn HN" op de website omdat ik mijn WW kwijt ben. Maar HN stuurt geen nieuwe (????).Klantenservice op internet is een wa

Beoordeeld op:19 06, 2014 door: Ad Vies

KUT bedrijf.
Kan niet in "Mijn HN" op de website omdat ik mijn WW kwijt ben. Maar HN stuurt geen nieuwe (????).
Klantenservice op internet is een waardeloos oppervlakkig verhaal, waar je niks mee kan.
Klantenservice neemt de telefoon niet op (na 15 min wachten).

NIET MEE IN ZEE GAAN.

Zelfs 1 ster is te veel.

gvd wat een ... bedrijf niet te bereiken

Beoordeeld op:12 06, 2014 door: cor

gvd wat een ... bedrijf niet te bereiken

Had ik deze site maar eerder bekeken. Heb mijn bestelling nog niet eens binnen en heb nu al twijfels. Via bovenstaand nummer contact opgenomen. Er war

Beoordeeld op:03 06, 2014 door: Nieuwe klant

Had ik deze site maar eerder bekeken. Heb mijn bestelling nog niet eens binnen en heb nu al twijfels. Via bovenstaand nummer contact opgenomen. Er waren nog 9 wachtenden voor mij, even gewacht maar alleen maar bezettoon, niet eens hoeveelste wachtende je bent. Uiteindelijk maar de verbinding verbroken, anders worden ze van mij nog rijk ook. Pffff. Ook per email word ik niets wijzer, die Anouk snapt echt niks!
Terwijl de bestelling van zoon beter verliep (sneller) dan aangegeven werd.
Best wel verdacht dat een provider zelf niet telefonisch te bereiken is.
Er moet nog heel wat goed gemaakt worden, voordat ik HN zal aanraden in mijn kennissenkring.

Wat een slecht bedrijf!!! Kan ineens niet meer bellen of gebeld worden, en kan geen klantenservice bereiken!!! nooit meer hollandse nieuwe!!!!

Beoordeeld op:26 05, 2014 door: Luisa

Wat een slecht bedrijf!!! Kan ineens niet meer bellen of gebeld worden, en kan geen klantenservice bereiken!!! nooit meer hollandse nieuwe!!!!

Ik moest minimaal 1 ster geven, maar ik zou graag vijf negatieve sterren willen geven. Wat een amateuristisch kutbedrijf is dit! Rapportcijfer 0.0. Ik

Beoordeeld op:26 05, 2014 door: Mark

Ik moest minimaal 1 ster geven, maar ik zou graag vijf negatieve sterren willen geven. Wat een amateuristisch kutbedrijf is dit! Rapportcijfer 0.0. Ik heb hetzelfde probleem Jos, alle facturen zijn betaald, maar ik ben ineens geblokkeerd voor uitgaande gesprekken. Ze zijn niet te bereiken, zowel telefonisch als per mail. Ik krijg ook geen mogelijkheid om met de link te betalen in mijn mail. Dit is een KUTBEDRIJF! Ik stap meteen over en ik zou iedereen willen adviseren NIET MET HOLLANDSNIEUWE IN ZEE TE GAAN. KUTSERVICE!!!!

Ik heb afgelopen week drie keer met de klantenservice gebeld over het data gebruik van mijn iPhone. Zowel automatisch als handmatig doet het internet

Beoordeeld op:22 05, 2014 door: JR

Ik heb afgelopen week drie keer met de klantenservice gebeld over het data gebruik van mijn iPhone. Zowel automatisch als handmatig doet het internet niet. Hij reageert nergens en de mensen daar denken dat ik op mijn achterhoofd ben gevallen en ik het niet snap. Voorheen deed die altijd buitens huis. Nu doet die helemaal niks.
Hoe kan dit? 0900 nummer bellen houd een keer op het duurt veel te lang voor dat je 1 van die mensen te pakken krijgt. Losers. Ik zal iedereen afraden om het hun in zee te gaan.

Nu anderhalf jaar bij HollandsNieuwe, maar wat een triestheid. Ik wil hier zsm bij weg. Contact krijgen met HollandsNieuwe is een drama. Niet doen men

Beoordeeld op:20 05, 2014 door: Annette

Nu anderhalf jaar bij HollandsNieuwe, maar wat een triestheid. Ik wil hier zsm bij weg. Contact krijgen met HollandsNieuwe is een drama. Niet doen mensen, kies Hi of iets dergelijks.

Ik heb 6a7 weken geleden heb ik mijn abonnement bij HN opgezegd, omdat de profider me niet aanstond en ik allleen maar ergernissen heb. Op 14 mei loop

Beoordeeld op:04 05, 2014 door: E Wolvers

Ik heb 6a7 weken geleden heb ik mijn abonnement bij HN opgezegd, omdat de profider me niet aanstond en ik allleen maar ergernissen heb. Op 14 mei loopt mijn contract af, maar ik heb tot op heden nog niets van HN vernomen. Schandalig vind ik dat.

Wat een trieste bende dat Hollands Nieuwe. Zo kreeg ik laatst een e mail dat ik gebruik kon maken van 500 MB internet bundel met een korting van 70 %.

Beoordeeld op:16 04, 2014 door: Raymond Lahaije

Wat een trieste bende dat Hollands Nieuwe. Zo kreeg ik laatst een e mail dat ik gebruik kon maken van 500 MB internet bundel met een korting van 70 %. Je hoefde alleen maar in te loggen en het internet aan te zetten. Na ingelogd te hebben ben ik een uur bezig geweest om de aanbieding te vinden. Je kon er van alles aan en uitzetten maar een aanbieding voor 500MB was niet te vinden ( alleen als je er een nieuwe belbundel bijnam, ja daag).
Per e-mail niet te bereiken. Wel een of andere virtuele vraagbaak waar je wat onzinnige suggesties uit kreeg. Helaas is mijn abonnement voor 2 jaar afgesloten. Maar raad eens wat ik ga doen als er 23 maanden omzijn! Waardeloze actie dit.

rechtstreekse nummer 0900-0324 (15ct per minuut), contactformulier www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag (dan kun je worden teruggebeld)Heel frustre

Beoordeeld op:15 04, 2014 door: Danielle

rechtstreekse nummer 0900-0324 (15ct per minuut), contactformulier www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag (dan kun je worden teruggebeld)

Heel frustrerend. Er wordt alles aan gedaan om het je zo lastig mogelijk te maken om via mail of telefoon contact op te nemen.. Ben overigens door de klantenservice wel goed verder geholpen.

Klote dat jullie telefonisch niet meer te bereiken zijn. Echt zwaar klote

Beoordeeld op:04 04, 2014 door: yvonne

Klote dat jullie telefonisch niet meer te bereiken zijn. Echt zwaar klote

Heel slecht dat Hollandsnieuwe niet telefonisch bereikbaar is.Ik ga mijn abbo opzeggen.

Beoordeeld op:31 03, 2014 door: Frits

Heel slecht dat Hollandsnieuwe niet telefonisch bereikbaar is.
Ik ga mijn abbo opzeggen.

Beste Jos van Oostrum,Wij kwamen er onlangs achter dat Hollandsnieuwe geen klantenservice telefoonnummer meer heeft....(?)... Het oude nummer help

Beoordeeld op:11 03, 2014 door: keuzemenu.info

Beste Jos van Oostrum,

Wij kwamen er onlangs achter dat Hollandsnieuwe geen klantenservice telefoonnummer meer heeft....(?)... Het oude nummer helpt je dan ook niet verder. Klanten van Hollandsnieuwe kunnen hierdoor alleen via de website contact opnemen. Maar als daar niet op gereageerd wordt is dat zeer frustrerend. Hoop uiteraard dat je vragen alsnog beantwoord worden.......

Groet,
keuzemenu.info

Het lukt me op geen enkele manier om contact met HN te krijgen via hun website. Op vragen die ik stel wordt geen antwoord gegeven en ik kan al 11 dage

Beoordeeld op:11 03, 2014 door: jos van oostrum

Het lukt me op geen enkele manier om contact met HN te krijgen via hun website. Op vragen die ik stel wordt geen antwoord gegeven en ik kan al 11 dagen niet meervbellen omdat mij beltegoed niet meer wordt opgewaardeerd via autom. incasso.

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.5 5.0 266 266 Paar keer contact gehad .Mijn man kan niet nar buitenbellen.Maar ze kunnen zijn email adres niet vinden en vragen steeds of hij wel een abonnement heeft bij HN .Maar maandelijks w

Welke ervaringen heeft u met Hollandsnieuwe Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Hollandsnieuwe Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Hollandsnieuwe Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Hollandsnieuwe Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Hollandsnieuwe Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.