BEL DIRECT
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Miky Klantenservice

 • Telefoonnummer klantenservice Miky:

   
 • Gesprekskosten: Lokaal tarief
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.miky.nl/
 • Rapportcijfer Miky Klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Miky Klantenservice? Geef hier een cijfer

Let op! De klantenservice van Miky is vanaf heden niet meer telefonisch bereikbaar. Hieronder staat het oude keuzemenu vermeld. Ons is niet bekend of het gebruikelijke telefoonnummer weer in gebruik wordt genomen. Bezoek om in contact te komen met Miky de klantenservice pagina op de website van Miky. Op deze pagina vindt u een contactformulier.


Makkelijk contact opnemen met Miky : Het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.

Gesproken tekst: Welkom bij de klantenservice van Miky. Wij helpen u graag bij  uw telefonische bestelling en bij het beantwoorden van uw vragen. Dit gesprek kan worden opgenomen om terug te kunnen luisteren of we u goed geholpen hebben.

TOETS 1 — Wilt u een nieuwe bestelling plaatsen en heeft u uw bank en legitimatie gegevens bij de hand

TOETS 2 — Heeft uw uw bestelling al ontvangen en heeft u hier nog vragen over

Gesproken tekst: “U bent nu klant bij BEN of T-Mobile. Zij hebben al uw gegevens en kunnen uw vragen beantwoorden. Voor de BEN Klantenservice belt u naar 0900-0401405. Bent u al klant van T-mobile? Bel dan met uw mobiele telefoon naar 1200. Een volledig overzicht van contactinformatie vindt u op mikey.nl/contact. Wij wensen u nog een fijne dag. De verbinding zal nu automatisch worden verbroken.

TOETS 3 — Heeft u uw bestelling nog niet ontvangen en heeft hier vragen over


Openingstijden klantenservice Miky:
De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 12:00 en tussen 13:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar


Meer contactmogelijkheden (bijvoorbeeld e-mail, postadres, Facebook, Twitter):
Bezoek de contactpagina op de website van Miky voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een ander Telecom bedrijf?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander Telecombedrijf. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Miky Klantenservice

Ik zoek miky klantenservice voor contract verlenging en de bijbehorende vragen, maar het telefoonnummer 070710101 is niet in gebruik, dus......??????

Beoordeeld op:03 10, 2017 door: L. Jonkman

Ik zoek miky klantenservice voor contract verlenging en de bijbehorende vragen, maar het telefoonnummer 070710101 is niet in gebruik, dus......??????

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.0 1.0 1 1 Ik zoek miky klantenservice voor contract verlenging en de bijbehorende vragen, maar het telefoonnummer 070710101 is niet in gebruik, dus......??????

Welke ervaringen heeft u met Miky Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Miky Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Miky Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Miky Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Miky Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.