GGD Limburg-Noord bellen? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Snel contact met de juiste medewerker.

Bij het bellen naar de GGD Limburg-Noord hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu. Gebruik het keuzemenu bij het bellen en kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt.


” Alle vragen met betrekking tot het coronavirus kijk op de website van de GGD Limburg-Noord of www.rivm.nl bij vragen en antwoorden. Bij overige vragen over het coronavirus bel 088-1191990.”

“U bent verbonden met de hoofdvestiging van de GGD Limburg-Noord. ” (keuzemenu.info)

TOETS 1 — Voor jeugdgezondheidszorg kies 1

TOETS 2 — Voor reizigers vaccinaties kies 2

TOETS 3 — Voor infectieziekten zoals kinkhoestvaccinaties, meningokokkenvaccinaties,  hepatitis voor beroepsgroepen kies 3

TOETS 4 — Voor Soa, seksuele gezondheid en anticonceptie kies 4

Voor alle overige vragen blijft u aan de lijn. U wordt doorverbonden met onze telefoniste.


Telefonische Openingstijden GGD Limburg-Noord :

Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.


Postadres:
Postbus 1150
5900 BD Venlo

info.ggd@vrln.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de GGD voor meer contactmogelijkheden


Direct antwoord op uw vraag aan de GGD.

Keuzemenu.info biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past voor het antwoord op uw vraag.


Makkelijk contact opnemen met een andere organisatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere organisatie. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij indien toegepast het telefonisch keuzemenu.


 

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met GGD Limburg-Noord?

Geef hier een cijfer
icon-tel

GGD Limburg-Noord telefoonnummer

088-1191200uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met GGD Limburg-Noord klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met GGD Limburg-Noord klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij GGD Limburg-Noord zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met GGD Limburg-Noord op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar GGD Limburg-Noord klantenservice en wordt ook niet gelezen door GGD Limburg-Noord
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )