BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Zuidhorn Telefoonnummer
0594-5088880594-508888

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Zuidhorn:

     0594-508888
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.zuidhorn.n

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Zuidhorn? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Zuidhorn staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Indien alle lijnen in gesprek zijn, wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Zuidhorn:

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak en of een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.


Calamiteiten / Storingen

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u buiten kantooruren eveneens bellen naar het algemene telefoonnummer van de gemeente.


Correspondentieadres:
Postbus 3
9800 AA Zuidhorn

gemeente@zuidhorn.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt / schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Zuidhorn Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Zuidhorn Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Zuidhorn Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Zuidhorn Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Zuidhorn Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.