BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telefoonnummer Gemeente Haren
14 05014 050

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Haren:

     14 050
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.haren.nl

Wilt u direct contact met de Gemeente Haren? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer, informatienummer van het gemeentehuis met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het gemeentehuis. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. U vindt hier ook overige contactgegevens.


Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu.

Welkom bij 14 050. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Haren’.
Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.” (keuzemenu.info)

Welkom bij de gemeente Haren. Voordat u wordt doorverbonden met de telefonist willen wij u vragen deel te nemen aan een onderzoek over onze telefonische dienstverlening. Deelname kost u maximaal 5 minuten. Kies 1 als u wilt deelnemen. De telefonist stuurt u na het gesprek een e-mail met daarin een link naar de vragenlijst. Kies 2 als u niet wilt deelnemen. Na uw keuze wordt u doorverbonden met een van onze telefonisten. 

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De helpdesk medewerkers kunnen u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Haren:

Het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en of opmerkingen het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Gemeente bellen vanuit het buitenland:

Verblijft u momenteel in het buitenland en wilt u telefonisch contact met de gemeente opnemen? Bel dan naar het telefoonnummer +31 50 533 99 00

Calamiteiten:

Heeft u een calamiteit dan kunt u contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844


Postadres:
Postbus 21
9750 AA Haren Gn

gemeente@haren.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden met het gemeentehuis


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Telefoonnummer Gemeente Haren?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telefoonnummer Gemeente Haren zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telefoonnummer Gemeente Haren op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telefoonnummer Gemeente Haren en wordt ook niet gelezen door Telefoonnummer Gemeente Haren

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.