Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hardinxveld-Giessendam?

Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van de Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Hardinxveld-Giessendam en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Ook vindt u hier overige contactmogelijkheden.  Wanneer u belt met het gemeentehuis staat een medewerker u direct ( na het inspreken van de gemeentenaam) te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben.


Hulp bij het bellen

Hieronder de meldtekst die u te horen krijgt;

“Welkom bij 14 0184. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Hardinxveld-Giessendam.
Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.” (keuzemenu.info)


Telefonische Openingstijden

 • maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur
 • maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 16.00 uur

Meer info over de contactmogelijkheden

Voor al uw vragen en of opmerkingen, het maken van een afspraak of voor het doen van een melding openbare ruimte kunt u de gemeente op werkdagen telefonisch bereiken op een 14+ nummer. Dit is een 6 cijferige telefoonnummer. Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit nummer te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. Belt u dan 0184-751 555.

Buitenland: Vanuit het buitenland is de gemeente niet te bereiken via het algemene telefoonnummer. Belt u dan : 0031-184751555

Veel zaken regelt u ook eenvoudig zelf online. Bezoek hiervoor de website www.hardinxveld-giessendam.nl.Correspondentieadres: Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam

e-mailadres: info@hardinxveld-giessendam.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoekt u dan de contactpagina op de website van de gemeente


Spoed en calamiteiten buiten openingstijden

Belt u buiten openingstijden dan hoort u een antwoordapparaat met de volgende belangrijke informatie:

“Bij problemen met de riolering wordt u verzocht te bellen naar telefoonnummer 0184-670267. Bij een ernstige wateroverlast bel dan het telefoonnummer 0184-674555. U kunt eventueel na de pieptoon een bericht inspreken. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden, zodat wij u kunnen terugbellen. Het Sociaal Team is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur via het telefoonnummer 0184-674410. Buiten kantoortijden is het Sociaal Team niet bereikbaar. Voor spoed betreffende volwassenen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 088-1237070. Bij spoed betreffende jeugd tot 18 jaar kunt u bellen met het telefoonnummer 0251-263459.”


Makkelijk contact opnemen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Hardinxveld-Giessendam bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Hardinxveld-Giessendam telefoonnummer

  14 0184 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.hardinxveld-giessendam.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Hardinxveld-Giessendam klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Hardinxveld-Giessendam klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Hardinxveld-Giessendam zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Hardinxveld-Giessendam op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Hardinxveld-Giessendam klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )