BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telefoonnummer Gemeente Hardinxveld-Giessendam
14 018414 0184

Toon telefoonnummer

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

1870 (€0,90pm)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 574

en wij verbinden u direct anoniem door!

Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Hardinxveld-Giessendam
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Hardinxveld-Giessendam:

     14 0184
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.hardinxveld-giessendam.nl

Wilt u direct contact met de Gemeente Hardinxveld-Giessendam? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer, informatienummer van het gemeentehuis met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het gemeentehuis. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. U vindt hier ook overige contactgegevens.


Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu.

Welkom bij 14 0184. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Hardinxveld-Giessendam.
Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.” (keuzemenu.info)

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De helpdesk medewerkers kunnen u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Hardinxveld-Giessendam:

Het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en of opmerkingen het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

De gemeente bellen vanuit het buitenland:
Het gemeentehuis is vanuit het buitenland niet te bereiken via het algemene telefoonnummer. Bel dan : 0031-184674444

Spoed en calamiteiten:

Belt u buiten openingstijden naar het gemeentehuis dan hoort u een antwoordapparaat met de openingstijden en vervolgens de volgende belangrijke informatie:

Bij problemen met de riolering wordt u verzocht te bellen naar telefoonnummer 0184-670267. Bij een ernstige wateroverlast bel dan het telefoonnummer 0184-674555. U kunt eventueel na de pieptoon een bericht inspreken. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden, zodat wij u kunnen terugbellen. Het Sociaal Team is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur via het telefoonnummer 0184-674410. Buiten kantoortijden is het Sociaal Team niet bereikbaar. Voor spoed betreffende volwassenen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 088-1237070. Bij spoed betreffende jeugd tot 18 jaar kunt u bellen met het telefoonnummer 0251-263459.


Postadres:
Postbus 175
3370 AD Hardinxveld-Giessendam

info@gemhg.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden met het gemeentehuis


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Telefoonnummer Gemeente Hardinxveld-Giessendam?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telefoonnummer Gemeente Hardinxveld-Giessendam zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telefoonnummer Gemeente Hardinxveld-Giessendam op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telefoonnummer Gemeente Hardinxveld-Giessendam en wordt ook niet gelezen door Telefoonnummer Gemeente Hardinxveld-Giessendam

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.