BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude
020-4079000020-4079000

Toon telefoonnummer

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

1870 (€0,90pm)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 572

en wij verbinden u direct anoniem door!

Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude:

     020-4079000
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.haarlemmerliede.nl

Wilt u direct contact met de Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente.

Het Klantencontactcenter van de Haarlemmerliede en Spaarnwoude staat u tijdens openingstijden direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerkers kunnen u dan sneller helpen.


Telefonische bereikbaarheid Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 8.15 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Op vrijdag is het gemeentehuis bereikbaar tot 12.15 uur. Wilt u snel een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen? Ook hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Contact buiten openingstijden:

Belt u buiten openingstijden dan hoort u een antwoordapparaat met de openingstijden en vervolgens de volgende belangrijke informatie.

“Indien u een storing heeft en met een medewerker wilt worden doorverbonden toets dan een 1 of spreek een bericht in na de pieptoon. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.”


Correspondentieadres:
Postbus 83
1160 AB Zwanenburg

post@haarlemmerliede.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude en wordt ook niet gelezen door Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.