Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Haaren?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met de Gemeente Haaren

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Haaren? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste het gemeentehuis bellen.

Wanneer u telefonisch contact opneemt kan het zijn er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. U wordt direct door een medewerker van het Klantcontactcentrum te woord gestaan. Hij of zij verbindt u vervolgens door naar de juiste afdeling.


Telefonische Openingstijden

Het gemeentehuis  van maandag tot en met donderdag 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Wilt u snel een afspraak maken of een klacht doorgeven? Bel dan het gemeentehuis. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoedgevallen:

In spoedgevallen zoals schade in het wegdek of verstopping van het riool kunt u buiten kantooruren het volgende telefoonnummer bellen: 06-53541877.

Correspondentieadres: Postbus 44, 5076 ZG Haaren

e-mailadres: gemeente@haaren.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente Haaren bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Haaren telefoonnummer

  0411-627282 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.haaren.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Haaren klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Haaren klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Haaren zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Haaren op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Haaren klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Haaren
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )