BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telefoonnummer Gemeente Haaren
0411-6272820411-627282

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Haaren:

     0411-627282
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.haaren.nl/home

Wilt u direct contact met de gemeente Haaren? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente.

Het Klantencontactcenter van de Gemeente Haaren staat u tijdens openingstijden direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Haaren

Het gemeentehuis  van maandag tot en met donderdag 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Wilt u snel een afspraak maken of een klacht doorgeven? Bel dan het gemeentehuis. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoedgevallen:

In spoedgevallen zoals schade in het wegdek of verstopping van het riool kunt u buiten kantooruren het volgende telefoonnummer bellen: 06-53541877.


Correspondentieadres:
Postbus 44
5076 ZG Haaren

gemeente@haaren.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Telefoonnummer Gemeente Haaren?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telefoonnummer Gemeente Haaren zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telefoonnummer Gemeente Haaren op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telefoonnummer Gemeente Haaren en wordt ook niet gelezen door Telefoonnummer Gemeente Haaren

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.