BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telefoonnummer Gemeente Grootegast
140594140594

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Grootegast:

     140594
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.grootegast.nl/home

Wilt u direct contact met de Gemeente Grootegast? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer, informatienummer van het gemeentehuis met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het gemeentehuis. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. U vindt hier ook overige contactgegevens.


Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu.

Welkom bij 14 0594. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Grootegast’.
Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.”( keuzemenu.info)

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerkers kunnen u dan sneller helpen.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Grootegast:

Het gemeentehuis is op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en of opmerkingen het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoed:

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren naar het storingsnummer 06-25454213

Bellen vanuit het buitenland:

Vanuit het buitenland is het bellen naar het algemene telefoonnummer niet mogelijk. Bel dan naar het telefoonnummer +31 594695795 om contact op te nemen met het gemeentehuis.


Postadres:
Postbus 46
9860 AA Grootegast

E-mail: info@grootegast.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden met het gemeentehuis


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Telefoonnummer Gemeente Grootegast?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telefoonnummer Gemeente Grootegast zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telefoonnummer Gemeente Grootegast op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telefoonnummer Gemeente Grootegast en wordt ook niet gelezen door Telefoonnummer Gemeente Grootegast

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.