BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Telefoonnummer Gemeente Groesbeek / Berg en Dal

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

1870 (90 ct/min)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 097

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Berg en Dal
 • Gemeente Berg en Dal klantenservice telefoonnummer:

   14024
 • Gesprekskosten: Lokaal tarief
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.groesbeek.nl
 • Rapportcijfer Gemeente Berg en Dal klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Berg en Dal klantenservice? Geef hier een cijfer

De Gemeente Groesbeek valt nu onder Gemeente Berg en Dal. Berg en Dal is een gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Gelderland, in de stadsregio-subregio Nijmegen. Zij omvat de voormalige gemeenten Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Ubbergen, die per 1 januari 2015 zijn gefuseerd.

Welkomstboodschap: “Welkom bij 14024. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : ‘Berg en Dal’.
Vervolg tekst: U wordt nu doorverbonden.


Openingstijden klantenservice Gemeente Berg en Dal:

De gemeente is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Vanuit het buitenland is telefoonnummer 14 024 niet bereikbaar. Bel dan +31 24-7516500


E-mail adres:

gemeente@bergendal.nl


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):
Bezoek de contactpagina op de website van Gemeente Berg en Dal voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met Telefoonnummer Gemeente Groesbeek / Berg en Dal

Ik heb twee linkerhanden als het aankomt op computergebied en was blij dat ik ook telefonisch een afspraak kon maken. Maar wat gebeurd er? Ik krijg ge

Beoordeeld op:12 06, 2017 door: A nna

Ik heb twee linkerhanden als het aankomt op computergebied en was blij dat ik ook telefonisch een afspraak kon maken. Maar wat gebeurd er? Ik krijg geen contact! Meerdere malen geprobeerd maar elke keer wordt de verbinding verbroken. Helaas dan maar kijken of er iemand is die achter de computer wil om me te helpen.

Zeer slecht wanneer daar een omleiding is zoals nu wordt je in het bos gestuurd, met nietszeggende borden X die nergens naar toe leiden. Ja doodlopend

Beoordeeld op:03 05, 2017 door: Paul

Zeer slecht wanneer daar een omleiding is zoals nu wordt je in het bos gestuurd, met nietszeggende borden X die nergens naar toe leiden. Ja doodlopende straten zandpaden en volgeladen vrachtauto's. Ringweg Groesbeek wordt doodleuk genegeerd. En dit is niet voor de eerste keer als daar iets wordt omgeleid. Kortom zeer slechte service!

Op 13 april heb ik een email gezonden naar gemeente@bergendal.nl Tot op vandaag,21 april nog geen reactie ontvangen.Op 20 april heb ik 2 maal gepr

Beoordeeld op:21 04, 2017 door: Wil Hol

Op 13 april heb ik een email gezonden naar gemeente@bergendal.nl Tot op vandaag,21 april nog geen reactie ontvangen.
Op 20 april heb ik 2 maal geprobeerd de gemeente Groesbeek telefonisch te bereiken op 0243996111. De telefoon gaat niet over en geeft na ongeveer 30 seconden :verbinding verbroken.
Vandaag ,21 april, via telefoonnummer 0247517700 werd ik doorverbonden naar de juiste afdeling ,zo werd mij verteld, maar bijna 10 minuten ging er wel een signaal over, maar er werd niet opgenomen(?).

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.0 1.0 3 3 Ik heb twee linkerhanden als het aankomt op computergebied en was blij dat ik ook telefonisch een afspraak kon maken. Maar wat gebeurd er? Ik krijg geen contact! Meerdere malen gep

Welke ervaringen heeft u met Telefoonnummer Gemeente Groesbeek / Berg en Dal?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Telefoonnummer Gemeente Groesbeek / Berg en Dal zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Telefoonnummer Gemeente Groesbeek / Berg en Dal op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Telefoonnummer Gemeente Groesbeek / Berg en Dal en wordt ook niet gelezen door Telefoonnummer Gemeente Groesbeek / Berg en Dal

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.