Snel Contact met de Gemeente Grave

Heeft u een vraag aan de Gemeente Grave en wilt u snel antwoord op uw vraag? Voor direct contact met de gemeente Ermelo kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer van het Klantcontactcentrum. Wilt u op een andere manier contact opnemen? Wij helpen u graag. U vindt hier ook overige contactmogelijkheden met daarbij de gegevens.


Hulp bij het bellen

Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand wanneer u telefonisch contact opneemt, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Hieronder de ingesproken meldtekst die u te horen krijgt:

“Welkom bij de gemeente Grave. Dit gesprek kan worden opgenomen ter verbetering van onze dienstverlening. Een moment geduld alstublieft. U wordt zo spoedig mogelijk doorverbonden. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren kan er naar uw postcode en huisnummer gevraagd worden. ”


Telefonische Openingstijden

  • maandag tot en met donderdag 09.00 tot 17.00 uur
  • vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur

Alle contactgegevens op een rij

Het gemeentehuis Grave is via het telefonisch informatiecentrum op werkdagen  bereikbaar voor al uw vragen. Zo kunt u een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen, een afspraak maken en diverse producten aanvragen.  Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoedeisende zaken: Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren naar het telefoonnummer: 06 51352687

Vergunningverlening: Heeft u vragen over vergunningverlening of wilt u hiervoor een afspraak maken stuur dan een e-mail naar: ruimte@cgm.nl.

Overige belangrijke telefoonnummers:  Heeft u vragen omtrent Werk en Inkomen, Zorg en Inkomensondersteuning bel dan naar het telefoonnummer 0485-396700. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Ondernemersloket: Via 0485-396743 is het Ondernemersloket van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur.

Sociaal Domein: De afdeling is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0485-396700.

Correspondentieadres: Postbus 7, 5360 AA Grave

e-mailadres: info@grave.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Niet gevonden wat u zocht?  Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente


Makkelijk contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Grave?

Geef hier een cijfer
icon-tel

Gemeente Grave telefoonnummer

0486-477277uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Grave klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Grave klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Grave zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Grave op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Grave klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Grave
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )