BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Grave Telefoonnummer
0486-4772770486-477277

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Grave:

     0486-477277
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.grave.nl/inwoners

Wilt u direct contact met de gemeente Gooise Grave? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente.

Het Klantencontactcenter van de Gemeente Grave staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare helpdesk medewerker doorverbonden.

Welkomstboodschap:

“Welkom bij de gemeente Grave. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren kan er naar uw postcode en huisnummer gevraagd worden. ”

Indien er wachtende voor u zijn wordt u van het aantal wachtende voor u op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente Grave:

Het gemeentehuis van van maandag tot en met donderdag 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Wilt u snel een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen? Ook hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoedeisende zaken:

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren naar het telefoonnummer: 06 51352687


Vragen over vergunningverlening?
Heeft u vragen over vergunningverlening of wilt u hiervoor een afspraak maken stuur dan een e-mail naar: ruimte@cgm.nl.


Overige belangrijke telefoonnummers:
Werk en Inkomen / Zorg en Inkomensondersteuning
Heeft u vragen omtrent Werk en Inkomen, Zorg en Inkomensondersteuning bel dan naar het telefoonnummer 0485-396700. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.


Correspondentieadres:
Postbus 7
5360 AA Grave

info@grave.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Grave Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Grave Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Grave Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Grave Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Grave Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.