BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Contact Gemeente Eemsmond
0595-4375550595-437555

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Eemsmond:

     0595-437555
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.eemsmond.nl

Wilt u direct contact met de gemeente Eemsmond? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente Eemsmond.

De klantenservice van de Gemeente Eemsmond staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare helpdesk medewerker doorverbonden.


Welkomstboodschap: “U bent verbonden met de gemeente Eemsmond. Een ogenblik geduld alstublieft.”


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Eemsmond :

De gemeente is via het informatienummer van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Wilt u een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen? Ook hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van uw gemeente. Zoals bijvoorbeeld het online doorgeven van een verhuizing of voor het maken van een afspraak voor zorg en ondersteuning (WMO).

Buiten deze tijden is de gemeente altijd bereikbaar voor calamiteiten. Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren naar het algemene informatienummer van de gemeente. U wordt dan doorverbonden met de dienstdoende centrale.


Correspondentieadres:
Postbus 11
9980 AA Uithuizen

e-mail : algemeen@eemsmond.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Contact Gemeente Eemsmond?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Contact Gemeente Eemsmond zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Contact Gemeente Eemsmond op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Contact Gemeente Eemsmond en wordt ook niet gelezen door Contact Gemeente Eemsmond

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.