Op zoek naar het telefoonnummer Gemeente De Ronde Venen?

Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente De Ronde Venen en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Bij het bellen met het gemeentehuis wordt u direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. In een aantal gevallen kan er gevraagd worden naar uw burgerservicenummer (BSN). U hoort eerst een ingesproken tekst:
” Welkom bij de gemeente De Ronde Venen. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen. Dit gesprek kan worden opgenomen ter verbetering van de dienstverlening. ”


Telefonische Openingstijden

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen:

  • maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar .

Meer info over het Klantcontactcentrum

Telefonische vragen aan de gemeente via het Klantcontactcentrum worden direct beantwoord. Wanneer dit niet mogelijk is, dan verbindt de medewerker u door met de juiste persoon.

Bij een calamiteit kunt u buiten telefonische openingstijden contact opnemen met de gemeente via het nummer 0297-272361

Brieven kunt u schrijven naar Postbus 250, 3640 AG Mijdrecht

gemeente@derondevenen.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek de website van de gemeente

 


Direct contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.


icon-tel

Gemeente De Ronde Venen telefoonnummer

0297-291616uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente De Ronde Venen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente De Ronde Venen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente De Ronde Venen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente De Ronde Venen op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente De Ronde Venen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente De Ronde Venen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )