Hoe bereikt u de Gemeente Achtkarspelen

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Achtkarspelen om bijvoorbeeld iets te regelen of aan te vragen? Op deze pagina vindt u contactgegevens zoals het telefoonnummer, adres en overige bruikbare informatie van de gemeente.

Het Klantcontactcentrum staat u direct ( na het inspreken van de gemeentenaam) telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. De medewerker kan u in dat geval sneller helpen. De meldtekst die u te horen krijgt bij het bellen:

“Welkom bij 140511 Antwoord. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : ‘Achtkarspelen ‘. “U wordt doorverbonden.”

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Achtkarspelen?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 16.30 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 16.30 uur

 • Woensdag

  09.00 - 16.30 uur

 • Donderdag

  09.00 - 16.30 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 16.30 uur

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Gemeente Achtkarspelen Contact
icon-env
icon-home

Postbus 2
9285 ZV Buitenpost

icon-tel

Gemeente Achtkarspelen telefoonnummer

14 0511uw gebruikelijke belkosten

Bellen met 140511

Kan ik 14 0511 bellen met een mobiele telefoon? Ja, dit nummer  werkt ook als u mobiel belt.

Kan ik 14 0511 bellen vanuit het buitenland? Nee, vanuit het buitenland is het nog niet mogelijk om een 14+netnummer te bellen. Vanuit het buitenlandbelt u telefoonnummer +31 (0511) 54 81 11.

Iets te melden? Direct naar de meldingspagina

Contact met een andere Gemeente?

Bezoek onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk contactmogelijkheden, zoals telefoonnummers van alle Gemeenten van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Achtkarspelen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Achtkarspelen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Achtkarspelen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Achtkarspelen op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Achtkarspelen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Achtkarspelen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )