Aantal reviews 75

Hoe zijn uw ervaringen met DHL Express?

Geef hier een cijfer

DHL Express Contact?

Heeft u een vraag aan DHL, bijvoorbeeld over een zending en bent u op zoek naar het telefoonnummer van DHL?  Op deze pagina vindt u snel het klantenservice telefoonnummer. DHL klantenservice maakt gebruik van een keuzemenu met spraakherkenning. Alle opties van dit menu staan hieronder. Zo weet u van tevoren precies hoe dit werkt en zo heeft u sneller contact met de juiste medewerker. 

Het kan zijn dat uw telefoongesprek door de pakketdienst wordt opgenomen, dit vanwege trainings- en kwaliteitsdoeleinden in verband met de verwerking van uw zending. Hierdoor is het mogelijk dat tijdens het gesprek persoonlijke gegevens worden verzameld. Meer informatie over hoe DHL Express omgaat met uw persoonlijke gegevens vindt u in de privacy verklaring op de website www.dhl.nl.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 14.00 uur

Waarom DHL Express bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. DHL Express telefoonnummer

 2. www.dhl.nl

Het telefonisch keuzemenu

Bij het bellen naar DHL hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu waarbij u de keuzes dient in te spreken: "Welkom DHL Express. Om u sneller van dienst te kunnen zijn, vragen wij u uw DHL express-accountnummer of zendingsnummer bij de hand te houden. Heeft u dit niet? Kijk dan op www.dhlexpress.nl voor andere mogelijkheden zoals e-mail en chat. Hier vindt u informatie over onze tarieven en het versturen en traceren van zendingen. Heeft u een traceernummer dat begint met 3S of een 0 (nul) neemt u dan contact op DHL Parcel via het telefoonnummer 0900-2222120. Wij kunnen uw vraag over deze traceernummers helaas niet beantwoorden, maar onze collega's van DHL Parcel helpen u graag en zijn te bereiken via telefoonnummer 0900-2222120." " Voor Nederlands zeg "Nederlands",  To continue in English please say "english"." " Oké, kies alstublieft 1 van de volgende 5 opties' (Let op! Dit dient u dus in te spreken); Zending versturen Tariefaanvraag Zending tracken Nieuwe afleverafspraak Of zeg: Medewerker Om dit keuzemenu nog een keer te horen zeg "herhalen"

Aantal reviews 75

Hoe zijn uw ervaringen met DHL Express?

Geef hier een cijfer

Alles over deze klantenservice

Voor meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp) bezoek de klantenservice-pagina op de website van DHL.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten"

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met DHL Express klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 75 reviews
 by Jos

Pakket voor de lift gedeponeert

 by Joke

Kut bedrijf sturen een bericht dat het persoonlijk afgeven is maar niks is waar want er is hier geen bezorger geweest dus zullen daar bij dhl wel een stel dieven werken

 by V. d. P.

De meneer was erg gehaast toen ik hem aansprak op het parkeren voor een uitrit van 8 auto's. Hij gaf een grote bek! En vond het nodig om een discussie aan te gaan. Helaas voor hem dat ik de auto klem had gezet. Vervolgens wil ik een klacht indienen bij DHL en het kentekennummer doorgeven... €1,- per gesprek en 29 wachtenden voor mij. Wel raar dat je gedupeerd bent, brutale gast tegenover je krijgt en dan nog €1,- moet betalen.... Hopelijk gaat deze ouwe man van DHL niet meer zijn autootje midden op de straat zetten. Voor medewerkers van DHL, kentekenplaat was VLH-94-N in Westerkwartier (Groningen)!

 by R.

Meerdere malen te lang in de wacht moeten staan en daardoor een hoge telefoonreking aan overgehouden. Ik zou men dit niet aanraden. Zei gaan toch niet die kosten voor je dekken ondaks DHL te laks was met mijn pakket en ik een stuk of 4x had moeten bellen om dit recht te zetten.

 by Trudy

Vandaag voor de zoveelste keer, een bericht ontvangen, met de melding dat ik niet thuis zou zijn, om een pakket te ontvangen ! Ben de hele dag thuis geweest ! Meteen nadat het tijdsbestek in beeld kwam via track and trace, echter wederom een melding: " We hebben u gemist " ! Er is geen DHL-bezorger aan huis geweest ! Waardeloos deze gang van zaken !

 by Francis Verheijen

Kastje naar de muur. Heb een simpele vraag die NIET simpel te vinden is op jullie site. Denk bel even voor de juiste informatie. Word bijna direct verwezen naar nummer wat € 1 per gesprek kost. Ik heb alleen een vraag!

 by D broere

Zeer slecht ik ben al 3dagen bezich om een pakketje te ktijgen nu komt het antwoord we hebben elkaar gemist onzin

 by 0

Belachelijke bezorgers die niet eens aanbellen maar meteen een brief in de bus stoppen dat we niet thuis waren.en dan zit je op je pakket te wachten omdat je op vakantie gaat .
Echt een ...dienst

 by Mano Jacobs

Waardeloos, nietmand die je wil of kan helpen.

 by Anita de Jongh

Walgelijk. Hij kijkt naar binnen, loopt verder en vervolgens krijg ik een mail dat hij mij gemist heeft. Echt zo asociaal. En ze rijden als asociale idioten.

 by Nienke

Wat een ongelooflijk kutbedrijf!!

 by Bas

Ze zeggen dat ze hebben bezorgt ligt er niks thuis

 by MR

De meest waardeloze "service".
Een half uur of langer in de wacht staan.
Problemen afschepen door terug te verwijzen naar de afzender.
Scripted behandeling aan de telefoon.
Niet meedenken en niet oplossingsgericht.

En zo kan ik nog wel doorgaan. Nog niet eens een ster waard.
De bezem erdoor bij die bende !

 by JH

Wordt van kastje naar muur gestuurd. Afspraken afleveringen kloppen niet. Zeer slevhte service en bereikbaarheid

 by bt

nee geef me dan maar POST,NL FIJN ALLES IN ORDE GA ZO VOORT

 by H.weis

Ben gewoon thuis krijg ik een bericht we hebben u gemist terwijl ik thuis ben bha foei waar om doe ze dat ik snap dat ze moe zijn de bezorgers maar dit is niet leuk om dat paketje niet af teleferen slecht van dhl maar heb vaker ge hoort van dhl..

 by John

Waardeloos

 by Margriet

Slechte service, staan onverwachts aan de deur , Of het wordt bij de buren bezorgd zonder dat je op de hoogte bent . Of een mail hierover krijgt , Was ook nog een belangrijk pakket vanuit het ziekenhuis, nu nog geen mail of briefje hier over ontvangen ! Schandalig

 by Jeroen

Pakjes worden regelmatig gewoon voor de deur gelegd. Chauffeurs rijden als debielen.

Vandaag zag ik een chauffeusse van DHL enorm stuntelen met een bus op ons woonerf in Zwolle (8033CZ). Het is echt ongelooflijk. Ze reed o.a. met de achterkant de struiken in en raakte met de neus een afrastering aan de voorkant. Vooral het achteruit rijden ging echt heel slecht, ze wist totaal niet wat ze aan het doen was een keek alleen maar in de achteruitrijcamera. Wat er naast haar gebeurde had ze geen notie van. Deze dame is een gevaar op de weg.

Ik heb haar geprobeerd te coachen, omdat het echt helemaal mis zou gaan, maar ze luisterde niet en bleef maar de verkeerde kant op sturen. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Haal deze mevrouw a.u.b. zou snel mogelijk van de weg en geef haar eerst een uitgebreide cursus voertuig beheersing en parkeren.
Kenteken: VHP-10-S

 by Jjb

Zou gisteren een pakketje hebben moeten krijgen en was de gehele dag thuis en zelfs nog met zijn tweeën en als ik ga kijken waar ze blijven zeggen ze glashard dat ze me gemist hebben en nu zit ik weer tewachten en tijdstip alweer verstreken nog niks binnen en dit is al de zo veelste keer wat een kut leverancier, leugenaars en zeer onvriendelijk personeel als je ze wel treft

 by Els

Ben thuis en voor de 2e keer heeft de bezorger niet gewacht tot ik de lange gang door was.briefje in de bus met code....ben 80 jaar dus snap dit niet...hoe kan ik dhl vermijden.ga liever naar afhaal punt of ontvang pakje via postnlkon dit niet invullen bij de bestelling

 by Firoz

DHL troep van een bedrijf twee dagen wacht op pakket,dhl moet mensen in dienst nemen die goed kunnen lezen en schrijven plus Nederlands spreken

 by CR

Pakket zou vrijdag bezorgd worden echter niet geleverd. Nieuwe levering zou wel op zaterdag zijn en wederom niet. Kreeg nu bericht dat het maandag wordt. Geen opgave van reden. Zeer slecht!!!!!

 by K

Slecht

 by Erik

Kut bedrijf!

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met DHL Express klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij DHL Express zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met DHL Express op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar DHL Express klantenservice en wordt ook niet gelezen door DHL Express
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )