Aantal reviews 55

Hoe zijn uw ervaringen met DHL Express?

Geef hier een cijfer

DHL Express Contact?

Heeft u een vraag aan DHL, bijvoorbeeld over een zending en bent u op zoek naar het telefoonnummer van DHL?  Op deze pagina vindt u snel het klantenservice telefoonnummer. DHL klantenservice maakt gebruik van een keuzemenu met spraakherkenning. Alle opties van dit menu staan hieronder. Zo weet u van tevoren precies hoe dit werkt en zo heeft u sneller contact met de juiste medewerker. 

Het kan zijn dat uw telefoongesprek wordt opgenomen, dit vanwege trainings- en kwaliteitsdoeleinden in verband met de verwerking van uw zending. Hierdoor is het mogelijk dat tijdens het gesprek persoonlijke gegevens worden verzameld. Meer informatie over hoe DHL Express omgaat met uw persoonlijke gegevens vindt u in de privacy verklaring op de website www.dhl.nl.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 14.00 uur

Waarom DHL Express bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. DHL Express telefoonnummer

  088-0552000 (gratis)
 2. www.dhl.nl

Het telefonisch keuzemenu

Bij het bellen naar DHL hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu waarbij u de keuzes dient in te spreken: "Welkom DHL Express. Om u sneller van dienst te kunnen zijn, vragen wij u uw DHL express-accountnummer of zendingsnummer bij de hand te houden. Heeft u dit niet? Kijk dan op www.dhlexpress.nl voor andere mogelijkheden zoals e-mail en chat. Hier vindt u informatie over onze tarieven en het versturen en traceren van zendingen. Heeft u een traceernummer dat begint met 3S of een 0 (nul) neemt u dan contact op DHL Parcel via het telefoonnummer 0900-2222120. Wij kunnen uw vraag over deze traceernummers helaas niet beantwoorden, maar onze collega's van DHL Parcel helpen u graag en zijn te bereiken via telefoonnummer 0900-2222120." " Voor Nederlands zeg "Nederlands",  To continue in English please say "english"." " Oké, kies alstublieft 1 van de volgende 5 opties' (Let op! Dit dient u dus in te spreken); Zending versturen Tariefaanvraag Zending tracken Nieuwe afleverafspraak Of zeg: Medewerker Om dit keuzemenu nog een keer te horen zeg "herhalen"

Aantal reviews 55

Hoe zijn uw ervaringen met DHL Express?

Geef hier een cijfer

Alles over deze klantenservice

Voor meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp) bezoek de klantenservice-pagina op de website van DHL.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten"

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met DHL Express klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 55 reviews
 by Els

Ben thuis en voor de 2e keer heeft de bezorger niet gewacht tot ik de lange gang door was.briefje in de bus met code....ben 80 jaar dus snap dit niet...hoe kan ik dhl vermijden.ga liever naar afhaal punt of ontvang pakje via postnlkon dit niet invullen bij de bestelling

 by Firoz

DHL troep van een bedrijf twee dagen wacht op pakket,dhl moet mensen in dienst nemen die goed kunnen lezen en schrijven plus Nederlands spreken

 by CR

Pakket zou vrijdag bezorgd worden echter niet geleverd. Nieuwe levering zou wel op zaterdag zijn en wederom niet. Kreeg nu bericht dat het maandag wordt. Geen opgave van reden. Zeer slecht!!!!!

 by K

Slecht

 by Erik

Kut bedrijf!

 by Jeroen

Kut bedrijf pakje door wc raam gegooid schade maar betalen ho maar ik moet bewijzen dat de chauffeur het gedaan heeft kut bedrijf

 by Amorica

Ik wacht nog steeds op mijn pakket van Shein, al sinds juli 2021 hoe zit dat nou. Duurt normaal niet zolanf

 by De Jong

Pakket wordt op de motorkap van de auto gegooid of onder het hek doorgeschoven. Er wordt niet aangebeld door de chauffeur.

 by slecht

al bijna een maand op mijn pakketje aan t wachten, duurt dat sorteren echt zolang??

 by Mia

Waardeloos, het pakket onder ijzeren poortje doorgeschoven en het heeft 4 dagen in de regen gelegen. Totaal doorweekt en stuk . Dat is dus de rede waarom ik nooit met dit waardeloze bedrijf zal verzenden 😤😡😡😡

 by Bart

Kut bedrijf

 by Yvo

25%! van de bestellingen komen niet aan. Met 'geluk' niet op tijd en beschadigde verpakking. Gisteren door de zgn bezorger een brievenbuspakketje zo hard door mijn bus getimmerd dat de gehele binnenkant van mijn brievenbus c.q. voordeur geruïneerd is.... Dít verzin je dus niet!
Mijn vaste leveranciers weten dat ik bij hun alleen nog bestellingen doe via 'PostNL'.
Om kort te gaan: 'DHL': CRIMINEEL!

 by Eelco

Gewoon een kut bedrijf. Bezorgers dumpen pakketten voor je deur. En pakketten doen er eeuwig over. Zou t.a.t. voor een ander bedrijf kiezen voor uw zending. DHL met stip op 1 van slechtste post bedrijven. Ook slecht berijkbaar en als je dan iemand te pakken hebt word je afgewimpeld met een standaar 'daar kan ik ook niks aan doen' verhaal.
Kortom ik ga NOOIT meer iets via DHL laten bezorgen of verzenden.

 by Femke

2 pakketten zoek, en geen antwoord op mijn vragen!!
Schandalig

 by Bon

Slecht en slecht. Zeggen gewoon dat je niet thuus bent

 by Kammenga

Slecht mijn pakketje stond op de stoep,dus snel afleveren. Geen briefje achter gelaten.mijn pakket had gestolen kunnen worden.

 by Linda

Dat u mederwerker te hard rijd op de brink volgende keer zijn zijn banden lek of een flesje tegen de raam.of een bal onder de auto want als die 1 van de kinderen of dieren aan rijd komt u mederwerke niet heel op u bedrijf gebeurde vandaag 24 juni 21:00 op de ypelobrink in enschede en ik vind de servers dat we niet kunnen bellen wel.heel slecht

 by Ria

Steeds weer niet op de afgesproken datum geleverd

 by Niels

Waardeloos! En maar wachten……case na case wordt er geopend en ik heb nog steeds mijn pakketje niet terug! Schandalig vind ik het…….nooit meer verstuur ik iets met dit waardeloos bedrijf!

 by Quarles

Voor de zoveelste keer had de bezorger weer haast want ik was letterlijk binnen 10 seconden nadat de deurbel was gegaan bij de voordeur en hij was alweer gevlogen. Pakje half achter een plantenbak (dus zichtbaar vanaf de stoep) voor de deur achtergelaten. Niet even wachten om te zien of er iemand thuis is en ook niet bij de buren afgeven en een kaartje in de bus, zoals beloofd wordt. Gewoon dumpen en wegwezen. Vorige keer was het een boek van €20 maar nu een sporthorloge van €115. Echt schandalig zoals deze lui met andermans duurbetaalde eigendommen omgaan!!!

 by bakker

de klanten service is onbereikbaar en de verbinding wordt iedere keer verbroken.

Tevens is dhl nergens anders te bereiken via de telefoon.

 by Gloeilamp

Sinds dinsdag op een pakketje aan het wachten. Bericht ontvangen dat het zogenaamd vandaag geleverd zal worden tussen 10-15. Hele dag thuis aan het wachten, geen bezorger te bekennen binnen de aangegeven tijd, klantenservice niet bereikbaar. Top communicatie ??

 by M.W.

Onserieuze afhandeling! Krijg een email,dat de DHL medewerker voor de deur stond,en er niemand was.Maar wij waren thuis,en stom dat wij ook nog een active camera hebben,die alles opneemt,en die wij afgespeeld hebben,maar hij was er niet op te zien ! De DHL ghoost. En Nu zal ik de pakketten op een afhaalpunt ophalen.De mensen betalen al veel voor de verzending via DHL,en ze verdienen vooral in deze tijden een gouden neus aan al die Klanten,maar qua service en afhandeling kan een klant niet echt erop vertrouwen !

 by Zwaantje

Ik probeer een medewerker van de klantenservice te spreken maar krijg steeds een computer aan de lijn ,zo kan ik niet uitleggen wat mijn probleem is .erg hinderlijk
Waarom krijg ik Geen medewerker aan de lijn !

 by Mari

Het is niet de eerste keer dat dit me overkomt. Ik krijg een mailtje dat mijn pakket is bezorgd en ik zit thuis nog steeds te wachten op mijn pakket. Het is nergens in de buurt te vinden. Het zijn gewoon luie mensen die alles bij de DHL Service Points brengen, en dan ijverig doorgeven dat ze het netjes geleverd hebben. En jij moet dan maar uitzoeken hoe je het gaat ophalen. En je betaald nog voor bezorging. Ik zal nooit meer iets bestellen dat met DHL geleverd wordt.

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met DHL Express klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij DHL Express zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met DHL Express op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar DHL Express klantenservice en wordt ook niet gelezen door DHL Express
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )