BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente De Marne Telefoonnummer
0595-5755000595-575500

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente De Marne:

     0595-575500
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.demarne.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente De Marne ? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente De Marne staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Indien alle medewerkers in gesprek zijn, krijgt u hiervan een melding te horen. U wordt vervolgens op de hoogte gehouden van het aantal wachtende voor u.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Gemeente De Marne :

Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 12.30-16.00 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Spoed / Calamiteiten

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag, zoals bijvoorbeeld over wegenonderhoud, groenonderhoud, omgewaaide bomen, riolering, wegafzettingen, etc. belt u buiten kantooruren naar het telefoonnummer: 06 – 55 84 1151.


Correspondentieadres:
postbus 11
9965 ZG Leens

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente De Marne Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente De Marne Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente De Marne Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente De Marne Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente De Marne Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.