BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Leek Telefoonnummer
0594-5515150594-551515

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Leek:

     0594-551515
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.leek.nl

Wilt u telefonisch contact opnemen met de gemeente Gemeente Leek? Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Leek staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische Openingstijden Klantcontactcentrum Gemeente Leek :

Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Bijvoorbeeld voor het doorgeven van een melding openbare ruimte of voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente. Op de homepage klikt u op ” Direct Regelen.”


Correspondentieadres:
Postbus 100
9350 AC Leek

info@leek.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Leek Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Leek Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Leek Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Leek Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Leek Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.