BEL DIRECT
Via deze belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Menterwolde Telefoonnummer
0598-6588880598-658888

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Menterwolde :

     0598-658888
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.menterwolde.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Menterwolde? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

De klantenservice van de Gemeente Menterwolde staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Indien alle medewerkers in gesprek zijn wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Menterwolde :

Het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 16.00 uur en op vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak.

Spoed buiten kantooruren:

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buitenkantooruren naar het telefoonnummer 06-55763509 (niet voor Sociaal Team)


Correspondentieadres:
Postbus 2
9649 ZG Muntendam

info@menterwolde.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Menterwolde Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Menterwolde Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Menterwolde Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Menterwolde Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Menterwolde Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een gratis service van Keuzemenu.info