BEL DIRECT
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Littenseradiel Telefoonnummer
14 051514 0515

Toon telefoonnummer

Klik en Bel Keuzemenu nummer:

1870 (90cpm)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 463

en wij verbinden u direct door!

Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Littenseradiel
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Littenseradiel:

     14 0515
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.littenseradiel.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Littenseradiel? Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.

Welkomstboodschap: “Welkom bij 140515. U wordt doorverbonden.”

Vervolg tekst: “Welkom bij de Gemeente Súdwest-Fryslân. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Om u beter van dienst te kunnen zijn, willen wij u vragen een keuze te maken uit één van de volgende mogelijkheden.” (keuzemenu.info)

Het keuzemenu:

TOETS 1 — Heeft u een vraag over een uitkering of een vraag over een zorgvoorziening die u van de gemeente krijgt kies 1

TOETS 2 — Heeft u een vraag over containers, afval of grof vuil kies 2

TOETS 3 — Heeft u een andere vraag kies 3

Als u geen keuze maakt, verbinden wij u door met een van onze medewerkers

Gelieve uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden.


Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.


Telefonische bereikbaarheid (Tillefoanyske berikberens) Gemeente Littenseradiel :

Het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis is op maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 16:00 en op vrijdag van 08:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 12.00 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Ook bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Tillefoanyske berikberens

Moandei oant en mei tongersdei fan 08.00-12.30 en fan 13.00-16.00 oere, freeds fan 08.00-12.00 oere. LET OP: de ôfdieling Bouwen is allinne moarns tillefoanysk berikber.


Spoed en calamiteiten

Voor zeer dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u buiten kantooruren naar 06-51161355
Bûten de iepeningstiden kinne jo, allinne by oerlêst of gefaarlike sitewaasjes op of oan gemeentlike eigendommen, skilje mei tillefoannûmer 06-51161355.


Correspondentieadres:
Postbus 1
8730 AA Wommels

info@littenseradiel.nl.

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden en de openingstijden. (Kontakt en iepeningstiden)


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Littenseradiel Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Littenseradiel Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Littenseradiel Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Littenseradiel Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Littenseradiel Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.