Gemeente Krimpen aan den IJssel 140180

  • Telefoonnummer klantenservice:

     140180
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.krimpenaandenijssel.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Krimpen aan den IJssel? Op deze pagina vindt u meteen het telefoonnummer van het gemeentehuis met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. U vindt hier ook overige contactgegevens van de gemeente.


Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu.

“Welkom bij 140180 . Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Krimpen aan den IJssel’.
Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.”
(keuzemenu.info)

Tip: Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerkers kunnen u dan sneller helpen.


Telefonische bereikbaarheid Gemeente Krimpen aan den IJssel:

Het gemeentehuis is op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en of opmerkingen het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u zelf eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente. En klik op de homepage op “Direct Regelen”.


Postadres:
Postbus 200
2920 AE, Krimpen aan den IJssel

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden met het gemeentehuis.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Krimpen aan den IJssel?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Krimpen aan den IJssel zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Krimpen aan den IJssel op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Krimpen aan den IJssel en wordt ook niet gelezen door Gemeente Krimpen aan den IJssel

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een gratis service van Keuzemenu.info