Belvilla Klantenservice 088-2021212

  • Telefoonnummer klantenservice:

     088-2021212
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.belvilla.nl

Wilt u direct contact met de klantenservice van Belvilla? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Snel contact met de juiste medewerker.

Bij het bellen naar Belvilla hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu. Gebruik het keuzemenu bij het bellen en kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt.

Welkom bij Belvilla. Wij verbinden u direct door met een van onze medewerkers. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden “.  (keuzemenu.info)

TOETS 1 — Indien u vragen heeft over een reeds geplaatste boeking

TOETS 2 — Indien u nog geen boeking heeft geplaatst


Telefonisch bereikbaarheid klantenservice Belvilla :

De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot  18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.


Postadres:
Postbus 2051
5600 CB Eindhoven

E-mail: info@belvilla.nl


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de contactpagina van op de website van Belvilla


Makkelijk contact opnemen met een ander vervoersbedrijf, reisbureau of luchtvaartmaatschappij?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander vervoersbedrijf, reisbureau of luchtvaartmaatschappij. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Belvilla Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Belvilla Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Belvilla Klantenservice op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Belvilla Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Belvilla Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een gratis service van Keuzemenu.info