Over keuzemenu.info

Over Keuzemenu.info

Keuzemenu.info is de website waar consumenten het telefonische keuzemenu van telefonische helpdesks kunnen opzoeken. Consumenten die naar een klantenservice bellen zien van te voren direct welke keuze er gemaakt moet worden om met de juiste persoon in contact te komen.

Wat is een telefonisch keuzemenu

Bij het bellen naar de klantenservice van een bedrijf krijg je dikwijls een keuzemenu te horen. Om dan met de juiste persoon te worden verbonden, moet er eerst met de toetsen van de telefoon een keuze gemaakt worden. Op www.keuzemenu.info staan van heel veel bedrijven het door hen gebruikte keuzemenu volledig uitgeschreven. Door aan de hand van een uitgekozen keuzemenu naar de servicelijn/klantenservice van een bedrijf te bellen, kun je sneller met de juiste persoon worden verbonden. De website www.keuzemenu.info biedt daarmee voor de consument de mogelijkheid om efficiënter te bellen.

Opzoeken van een telefonisch keuzemenu

Rechtsboven op iedere pagina vind je een zoekbox voorzien van de titel ” Van welke klantenservice zoek je het telefoonnummer?’. Typ de naam van het bedrijf in en je krijgt direct het telefoonnummer te zien met daarbij een duidelijk uiteengezet telefonisch keuzemenu ( belmenu). Ook staan de kosten van het gesprek en indien van toepassing, de maximum gesprekskosten erbij vermeld.

Nu vooraf het volledige keuzemenu bekend is, hoef je bij het bellen niet meer het hele keuzemenu, met alle mogelijkheden, aan te horen. Zodra je immers in een keuzemenu terechtkomt, kun je direct je keuze intoetsen.

Deze service is gratis. De keuzemenu’s worden door ons zelf achterhaald en in een enkel geval door een bedrijf zelf aangeleverd.

Telefoonnummer bedrijven steeds vaker onvindbaar

Steeds meer bedrijven maken het de consument steeds lastiger om het klantenservice telefoonnummer te vinden op de website. Dit zie je ook naar voren komen  in de vele reviews. Consumenten die schrijven dat ze het telefoonnummer niet kunnen vinden en hun ongenoegen hierover uiten. Op deze website staan inmiddels een paar honderd telefoonnummers! Dus ben je op zoek naar een klantenservice telefoonnummer?  Met behulp van  de zoekfunctie rechtsboven aan de pagina vind je snel het telefoonnummer dat je zoekt!