Wehkamp Klantenservice  0900-9809

 • Telefoonnummer klantenservice:

   0900-9809
 • Gesprekskosten: 1 euro per gesprek | plus uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: Wehkamp.nl
 • Rapportcijfer Wehkamp Klantenservice:
 • Hoe zijn jouw ervaringen met Wehkamp Klantenservice? Geef hier een cijfer

Hulp bij het telefonische keuzemenu van Wehkamp klantenservice. Direct doorverbonden met de juiste persoon. Een gratis service van www.keuzemenu.info.

Welkom bij Wehkamp.nl. Om u sneller de kunnen helpen vraag ik je je klantnummer in te toetsen.

TOETS 1 — Indien je je klantnummer bij de hand hebt

Heb je geen klantnummer, dan wordt  je automatisch doorverbonden met een van onze medewerkers.

LET OP! Indien het druk is, krijgt u te horen dat u op een later tijdstip teruggebeld kan worden. U krijgt dan het volgende menu;

Toets 1 — Om teruggebeld te worden
Toets 2 — Als je wilt blijven wachten op 1 van de adviseurs.


Bekijk en Vergelijk Zorgpremies 2015  


Ervaringen van onze bezoekers met Wehkamp Klantenservice

Tot nu toe niets dan lof. Mijn klacht werd snel in behandeling genomen en heb elke dag mailcontact. Op al mijn vragen en terugkoppelingen binnen een d

Beoordeeld op:28 07, 2014 door: Anoniem

Tot nu toe niets dan lof. Mijn klacht werd snel in behandeling genomen en heb elke dag mailcontact. Op al mijn vragen en terugkoppelingen binnen een dag reactie.
Heb alle vertrouwen dat het goed wordt opgelost.

heb 3 weken terug al een klacht ingediend !!nog steeds niks vernomen van Wehkamp....wel zolang ik niks hoor betaal ik ook niks!! skechte service van W

Beoordeeld op:21 07, 2014 door: winny

heb 3 weken terug al een klacht ingediend !!nog steeds niks vernomen van Wehkamp....wel zolang ik niks hoor betaal ik ook niks!! skechte service van Wehkamp!!

misselijk makend bedrijf, onterecht incasso bureau inschakelen, terwijl wehkamp zelf zegt dat mijn saldo op 0 staat , ben nu al 8 x heen en weer aan h

Beoordeeld op:07 07, 2014 door: k Bleiksloot

misselijk makend bedrijf, onterecht incasso bureau inschakelen, terwijl wehkamp zelf zegt dat mijn saldo op 0 staat , ben nu al 8 x heen en weer aan het bellen met wehkamp klantenservice , wehkamp finance , en vesting incasso , ondertussen al 14 euro belkosten kwijt en het enige wat ik vraag is een email met daarin vermeld dat mijn saldo op 0 staat .... maar dat mogen ze niet doen zegt wehkamp , dus of ik dan maar weer met finance wil bellen , tussen 09.00 en 13.00 uur , alsof ik heel de dag niks anders te doen heb , en mij uitt het systeem halen omdat ik er NOOIT meer wat wil bestellen kan ook niet ..... rare types daar !

Gesprekskosten 35 cent en als je wilt ruilen voor grotere of kleinere maat dan moet je een nieuwe bestelling plaatsen dus met opnieuw bestelkosten. H

Beoordeeld op:27 06, 2014 door: Duin

Gesprekskosten 35 cent en als je wilt ruilen voor grotere of kleinere maat dan moet je een nieuwe bestelling plaatsen dus met opnieuw bestelkosten. Heel erg slechte service !

Ik vraag mij af of dit eigenlijk zin heeft om onze reactie te plaatsen?Er word toch niks mee gedaan. Ik heb gebeld en omdat het te lang duurde mocht

Beoordeeld op:16 06, 2014 door: Vivian

Ik vraag mij af of dit eigenlijk zin heeft om onze reactie te plaatsen?
Er word toch niks mee gedaan. Ik heb gebeld en omdat het te lang duurde mocht
ik mijn tel nr achter laten en dan bellen ze mij weer terug vanaf 9 u in de ochtend
en tot op heden nog geen belletje terug hebt weer gebeld dit keer duurde het wachten
7 min dus moest ik weer ophangen en nog geen wehkamp jammer en ik ben meer dan 25 jaar klant van wehkamp

kost veel te veel om te bellen, wat een service heeeeeeeel slecht

Beoordeeld op:02 06, 2014 door: francisca

kost veel te veel om te bellen, wat een service heeeeeeeel slecht

Bellen te duur te lang in de wacht....vroeger echt beter....misbruik net zo als graaibedrijven. Jullie moeten weer terug naar gratis telefoon nummer .

Beoordeeld op:23 05, 2014 door: DaanBaekers

Bellen te duur te lang in de wacht....vroeger echt beter....misbruik net zo als graaibedrijven. Jullie moeten weer terug naar gratis telefoon nummer . Service moet gratis zijn. Als ik iemand help met oversteken vraag ik ook geen geld.

Beste maria knijnHoop dat het wel duidelijk is dat wij niet van Wehkamp zijn. We hebben je bericht wel geplaatst. Wellicht dat dit wordt opgepakt do

Beoordeeld op:30 04, 2014 door: Keuzemenu.info

Beste maria knijn

Hoop dat het wel duidelijk is dat wij niet van Wehkamp zijn. We hebben je bericht wel geplaatst. Wellicht dat dit wordt opgepakt door Wehkamp. Maar daar hebben wij dus geen invloed op. We hopen uiteraard dat Wehkamp haar verplichting zal nakomen.

Mvg Keuzemenu.info

ik heb mijn stoel, die de 23e zou worden geleverd, nog steeds niet ontvangen, het is nu de 29e en ik zit er nog steeds op te wachten, MÁÁR achter m

Beoordeeld op:29 04, 2014 door: maria knijn

ik heb mijn stoel, die de 23e zou worden geleverd, nog steeds niet ontvangen, het is nu de 29e en ik zit er nog steeds op te wachten, MÁÁR achter mijn bestelling staat Geleverd, aan wie dan, hij was in de verkeerde vrachtwagen geladen, ik heb dit nog nooit bij jullie meegemaakt en ben echt boos

een groot kut bedrijf elke keer komen me acepgiro met het bedrag aan de voorkant iedereen kan zien hoeveel ik terug moet betalen kk bedrijf

Beoordeeld op:25 04, 2014 door: ricardo

een groot kut bedrijf elke keer komen me acepgiro met het bedrag aan de voorkant iedereen kan zien hoeveel ik terug moet betalen kk bedrijf

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.6 5.0 27 27 Tot nu toe niets dan lof. Mijn klacht werd snel in behandeling genomen en heb elke dag mailcontact. Op al mijn vragen en terugkoppelingen binnen een dag reactie.Heb alle vertrouw

Welke ervaringen heb jij met Wehkamp Klantenservice?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Je mening komt dan ook niet terecht bij Wehkamp Klantenservice zelf. Hiervoor dien je dus rechtstreeks contact met Wehkamp Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet je persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Wehkamp Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Wehkamp Klantenservice

* Verplicht veld

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) inclusief het toegepaste telefonische keuzemenu. Deze worden overzichtelijk weergegeven. Een handige hulp bij het bellen, zo heb je direct de juiste persoon aan de lijn. Bellen naar een andere klantenservice? Selecteer dan hieronder een ander telefonische keuzemenu.

 • Selecteer het telefonische keuzemenu van een andere klantenservice (bijvoorbeeld KPN)
Deel deze pagina met je vrienden