Wehkamp Klantenservice  038- 8 454545

 • Telefoonnummer klantenservice:

   038- 8 454545
 • Gesprekskosten: 1 euro per gesprek | plus uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: Wehkamp.nl
 • Rapportcijfer Wehkamp Klantenservice:
 • Hoe zijn jouw ervaringen met Wehkamp Klantenservice? Geef hier een cijfer

Hulp bij het telefonische keuzemenu van Wehkamp klantenservice. Direct doorverbonden met de juiste persoon. Een gratis service van www.keuzemenu.info.

Gesproken tekst: Welkom bij Wehkamp.nl.

TOETS 1 — Bel je voor een vraag over een rekening of betaling

Vervolg gesproken tekst: Om je sneller de kunnen helpen vraag ik je je klantnummer in te toetsen. Heb je je klantnummer bij de hand? TOETS 1. Heb je geen klantnummer, dan wordt  je automatisch doorverbonden met een van onze medewerkers.

TOETS 1 — Voor overige zaken

Vervolg gesproken tekst: Om je sneller de kunnen helpen vraag ik je je klantnummer in te toetsen. Heb je je klantnummer bij de hand? TOETS dan 1. Heb je geen klantnummer, dan wordt  je automatisch doorverbonden met een van onze medewerkers.


Alle telefoongesprekken worden opgenomen voor service doeleinden.


Vergelijk, Selecteer op Internetselect

Ervaringen van onze bezoekers met Wehkamp Klantenservice

20 Minuten in de wacht, werd ik eruit gegooid. Daarna weer gebeld (vraag me niet waarom) "Uw wachttijd bedraagt minder dan een minuut". 30 minuten in

Beoordeeld op:05 11, 2015 door: JL

20 Minuten in de wacht, werd ik eruit gegooid. Daarna weer gebeld (vraag me niet waarom) "Uw wachttijd bedraagt minder dan een minuut". 30 minuten in de wacht gestaan, daarna werd er opgepakt. en direct weer opgegooid. Ik gebruik ook nog eens beltegoed. Waardeloos, slechtste service die ik ooit heb meegemaakt ( Behalve misschien aan kop met die van "Fiber" Waar ik 91 minuten in de wacht stond, waarna mijn beltegoed op was. Nog nooit meegemaakt in mijn leven).

Beste b.maertzdorf,Wij ( van de website www.keuzemenu.info) hebben uw telefoonnummer uit uw bericht gehaald. Dit voor uw eigen privacy. Indien u d

Beoordeeld op:08 04, 2015 door: keuzemenu.info

Beste b.maertzdorf,

Wij ( van de website www.keuzemenu.info) hebben uw telefoonnummer uit uw bericht gehaald. Dit voor uw eigen privacy. Indien u dit toch geplaatst wenst te zien. Kunt u dit ons laten weten. Mogelijk dat de klantenservice van Wehkamp het toch ziet. Wij staan niet in contact met de bedrijven waarvan wij de contactgegevens ( en het keuzemenu!) plaatsen.
Mvg,

Keuzemenu.info

heb eeb paketje in de bus gekregen! maar dat was niet voor mij! ik woon in de rozenlaan 14 en op het pakje stond duidelijk rozenplein14,kunnen ze wel

Beoordeeld op:08 04, 2015 door: b.maertzdorf

heb eeb paketje in de bus gekregen! maar dat was niet voor mij! ik woon in de rozenlaan 14 en op het pakje stond duidelijk rozenplein14,kunnen ze wel goed lezen bij tnt post.ik wilde het paje meegeven aan de postbode...wat denk je daar is ze niet voor het is paketdienst. ik vertelde haar dat het pakje ook in de brievenbus was gedaan nou dat mag niet vertelde ze ik heb het biju haar op de fiets laten liggen en later toen ik wegging lag het paketje voor de deur.ik heb wehkamp gebeld 1 euro per minuut...het de haak erop gegooid en zit nog steedes met het pakje ik hoop dat de post een beetje klantvriendelijker kan worden en als ze bij tnt alles opsplitsen en de burger ziet door de bomen het bos niet meer dan is dat beslist geen goede zaak. dus mevr de jong van het rozenplein uit ede gld wil u het paje bij mij op komen halen op de rozenlaan 14 te ede gld ook mag u mij eerst bellen:;xxxxxxxx en tnt en wehkamp ik gun jullie veel jeuk op de rug met helekorte armpjes.

Waardeloos, retourpakket zo opgehaald worden tussen 18.00 uur en 21.00 uur om 23.00 uur nog niemand....gebeld, gebeld, gebeld er tot 3 keer uitgegooid

Beoordeeld op:26 03, 2015 door: Ilona

Waardeloos, retourpakket zo opgehaald worden tussen 18.00 uur en 21.00 uur om 23.00 uur nog niemand....gebeld, gebeld, gebeld er tot 3 keer uitgegooid. vanmorgen weer gebeld weer eruit gegooid. Social media heb ik niet en nu al Euro 5,00 aan bellen kwijt....Ga nu maar zelf het pakje terugbrengen naar een DHL punt.

Aanbod en prijzen zijn prima maar de klantenservice is waardeloos. Bellen is te duur(wat was er mis met het 038-nummer?), social media heb ik niet en

Beoordeeld op:27 02, 2015 door: Seepje

Aanbod en prijzen zijn prima maar de klantenservice is waardeloos. Bellen is te duur(wat was er mis met het 038-nummer?), social media heb ik niet en behalve dat een e-mail dagen duurt voordat het beantwoord wordt is het lezen ervan blijkbaar ook een probleem. Ik krijg maar halve antwoorden. Waarvoor ik mailde is dan ook elke keer maar half of niet opgelost. Het heen en weer mailen duurt dagen en schiet totaal niet op! Ben nu met 1 dingetje al weken bezig.
Los daarvan ben ik het ook niet eens met de verzendkosten, die ook weer duurder geworden zijn en totaal niet meer van deze tijd. Kom op Wehkamp dat kan veel beter.

Laatste keer dat ik hier wat koop, product gekocht en betaald betaal je ongeacht de orderwaarde verzendkosten van 5 euro.Wordt het product niet af

Beoordeeld op:27 02, 2015 door: dion

Laatste keer dat ik hier wat koop, product gekocht en betaald betaal je ongeacht de orderwaarde verzendkosten van 5 euro.

Wordt het product niet afgeleverd op de afgesproken dag, hele avond voor thuis gebleven.
Vervolgens bel je voor 1 euro per gesprek wordt naar 10 seconde automatisch de verbinding verbroken.

Heb gemaild en nog geen reactie vernomen terwijl ik het product nodig heb.

Denk aub goed naar en bekijk de opties voor dat je bij wehkamp besteld.

Tv besteld zou tussen 14-18 komen maar ondertusen nog niks

Beoordeeld op:06 02, 2015 door: chantal

Tv besteld zou tussen 14-18 komen maar ondertusen nog niks

Zojuist gebeld: om 9.40 uur krijg je een bandje dat ze vanaf 10 uur te bereiken zijn en dat de verbinding direct verbroken wordt! Schandalig: wég eur

Beoordeeld op:05 02, 2015 door: Karin

Zojuist gebeld: om 9.40 uur krijg je een bandje dat ze vanaf 10 uur te bereiken zijn en dat de verbinding direct verbroken wordt! Schandalig: wég euro en ik kan straks weer gaan bellen want ik heb meer dan 500 euro betaald voor 2 kasten en deze niet op de afgesproken dag (2 februari) ontvangen!

€2,00 kwijt met bellen en het probleem is niet verholpen. Zeer klantonvriendelijk.2 tops besteld. Ontvangen: 1 met produktiefout en 1 in de foute

Beoordeeld op:02 02, 2015 door: miep

€2,00 kwijt met bellen en het probleem is niet verholpen. Zeer klantonvriendelijk.
2 tops besteld. Ontvangen: 1 met produktiefout en 1 in de foute kleur. Gebeld en gekozen voor de teruggebeld- worden-optie die niet werkte. Via de mail ging ook niet want het e-mailformulier werkte ook niet. Toch maar weer gebeld en gewacht tot ik iemand aan de lijn had. Voor de ene met produktiefout is mij een klachtenformulier toegestuurd.en verkeerde kleur is er niet meer in de door mij bestelde kleur. De produktiefout singlet moet ik terugsturen naar de klachtenafdeling en de verkeerde kleur singlet gewoon naar Wehkamp. De tops zijn inmiddels duurder en wil ik het voor de door mij al betaalde prijs dan moet ik na ontvangst bellen of mailen. Bellen heeft dus heel lange wachttijd en de terugbeloptie werkt niet en via de mail werkt dus ook niet. Dit is wat ik ga doen. Ik doe ze samen in de verpakking naar Wehkamp retour dan krijg ik het hele bedrag retour en ze zoeken het maar lekker uit.

als je belt krijg je geen gehoor wachttijd langer dan 10 minuten maar ondertussen wel betalen stelletje criminelen schandalige service heb besteld en

Beoordeeld op:31 12, 2014 door: de goede

als je belt krijg je geen gehoor wachttijd langer dan 10 minuten maar ondertussen wel betalen stelletje criminelen schandalige service heb besteld en betaald maar krijg niks geleverd niemand weet waarom geld weg en dat is het aanpakken die zooi

Veel te lange wachttijd .Adviseren om later terug te bellen. De oplichters. Tuurlijk. Je betaald nml. 1 euro PER GESPREK

Beoordeeld op:22 12, 2014 door: eric

Veel te lange wachttijd .
Adviseren om later terug te bellen.
De oplichters.
Tuurlijk. Je betaald nml. 1 euro PER GESPREK

Tot nu toe niets dan lof. Mijn klacht werd snel in behandeling genomen en heb elke dag mailcontact. Op al mijn vragen en terugkoppelingen binnen een d

Beoordeeld op:28 07, 2014 door: Anoniem

Tot nu toe niets dan lof. Mijn klacht werd snel in behandeling genomen en heb elke dag mailcontact. Op al mijn vragen en terugkoppelingen binnen een dag reactie.
Heb alle vertrouwen dat het goed wordt opgelost.

heb 3 weken terug al een klacht ingediend !!nog steeds niks vernomen van Wehkamp....wel zolang ik niks hoor betaal ik ook niks!! skechte service van W

Beoordeeld op:21 07, 2014 door: winny

heb 3 weken terug al een klacht ingediend !!nog steeds niks vernomen van Wehkamp....wel zolang ik niks hoor betaal ik ook niks!! skechte service van Wehkamp!!

misselijk makend bedrijf, onterecht incasso bureau inschakelen, terwijl wehkamp zelf zegt dat mijn saldo op 0 staat , ben nu al 8 x heen en weer aan h

Beoordeeld op:07 07, 2014 door: k Bleiksloot

misselijk makend bedrijf, onterecht incasso bureau inschakelen, terwijl wehkamp zelf zegt dat mijn saldo op 0 staat , ben nu al 8 x heen en weer aan het bellen met wehkamp klantenservice , wehkamp finance , en vesting incasso , ondertussen al 14 euro belkosten kwijt en het enige wat ik vraag is een email met daarin vermeld dat mijn saldo op 0 staat .... maar dat mogen ze niet doen zegt wehkamp , dus of ik dan maar weer met finance wil bellen , tussen 09.00 en 13.00 uur , alsof ik heel de dag niks anders te doen heb , en mij uitt het systeem halen omdat ik er NOOIT meer wat wil bestellen kan ook niet ..... rare types daar !

Gesprekskosten 35 cent en als je wilt ruilen voor grotere of kleinere maat dan moet je een nieuwe bestelling plaatsen dus met opnieuw bestelkosten. H

Beoordeeld op:27 06, 2014 door: Duin

Gesprekskosten 35 cent en als je wilt ruilen voor grotere of kleinere maat dan moet je een nieuwe bestelling plaatsen dus met opnieuw bestelkosten. Heel erg slechte service !

Ik vraag mij af of dit eigenlijk zin heeft om onze reactie te plaatsen?Er word toch niks mee gedaan. Ik heb gebeld en omdat het te lang duurde mocht

Beoordeeld op:16 06, 2014 door: Vivian

Ik vraag mij af of dit eigenlijk zin heeft om onze reactie te plaatsen?
Er word toch niks mee gedaan. Ik heb gebeld en omdat het te lang duurde mocht
ik mijn tel nr achter laten en dan bellen ze mij weer terug vanaf 9 u in de ochtend
en tot op heden nog geen belletje terug hebt weer gebeld dit keer duurde het wachten
7 min dus moest ik weer ophangen en nog geen wehkamp jammer en ik ben meer dan 25 jaar klant van wehkamp

kost veel te veel om te bellen, wat een service heeeeeeeel slecht

Beoordeeld op:02 06, 2014 door: francisca

kost veel te veel om te bellen, wat een service heeeeeeeel slecht

Bellen te duur te lang in de wacht....vroeger echt beter....misbruik net zo als graaibedrijven. Jullie moeten weer terug naar gratis telefoon nummer .

Beoordeeld op:23 05, 2014 door: DaanBaekers

Bellen te duur te lang in de wacht....vroeger echt beter....misbruik net zo als graaibedrijven. Jullie moeten weer terug naar gratis telefoon nummer . Service moet gratis zijn. Als ik iemand help met oversteken vraag ik ook geen geld.

Beste maria knijnHoop dat het wel duidelijk is dat wij niet van Wehkamp zijn. We hebben je bericht wel geplaatst. Wellicht dat dit wordt opgepakt do

Beoordeeld op:30 04, 2014 door: Keuzemenu.info

Beste maria knijn

Hoop dat het wel duidelijk is dat wij niet van Wehkamp zijn. We hebben je bericht wel geplaatst. Wellicht dat dit wordt opgepakt door Wehkamp. Maar daar hebben wij dus geen invloed op. We hopen uiteraard dat Wehkamp haar verplichting zal nakomen.

Mvg Keuzemenu.info

ik heb mijn stoel, die de 23e zou worden geleverd, nog steeds niet ontvangen, het is nu de 29e en ik zit er nog steeds op te wachten, MÁÁR achter m

Beoordeeld op:29 04, 2014 door: maria knijn

ik heb mijn stoel, die de 23e zou worden geleverd, nog steeds niet ontvangen, het is nu de 29e en ik zit er nog steeds op te wachten, MÁÁR achter mijn bestelling staat Geleverd, aan wie dan, hij was in de verkeerde vrachtwagen geladen, ik heb dit nog nooit bij jullie meegemaakt en ben echt boos

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.6 5.0 38 38 20 Minuten in de wacht, werd ik eruit gegooid. Daarna weer gebeld (vraag me niet waarom) "Uw wachttijd bedraagt minder dan een minuut". 30 minuten in de wacht gestaan, daarna werd

Welke ervaringen heb jij met Wehkamp Klantenservice?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Je mening komt dan ook niet terecht bij Wehkamp Klantenservice zelf. Hiervoor dien je dus rechtstreeks contact met Wehkamp Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet je persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Wehkamp Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Wehkamp Klantenservice

* Verplicht veld

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) inclusief het toegepaste telefonische keuzemenu. Deze worden overzichtelijk weergegeven. Een handige hulp bij het bellen, zo heb je direct de juiste persoon aan de lijn. Bellen naar een andere klantenservice? Selecteer dan hieronder een ander telefonische keuzemenu.

 • Selecteer het telefonische keuzemenu van: