ECI Klantenservice  0900-8324

 • Telefoonnummer klantenservice:

   0900-8324
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.eci.nl
 • Rapportcijfer ECI Klantenservice:
 • Hoe zijn jouw ervaringen met ECI Klantenservice? Geef hier een cijfer

Hulp bij het telefonisch keuzemenu van ECI klantenservice. Direct doorverbonden met de juiste persoon.

Gesproken tekst: Welkom bij ECI.nl,  waar leden direct profiteren van unieke kortingen op boeken

TOETS o — Belt u om uw ECI-startpakket te bestellen

TOETS 1 — Wilt u bestellen bij een van onze medewerkers

TOETS 2 — Wilt u uw lidmaatschap beëindigen

TOETS 3 — Belt u om een andere reden


Extra informatie
Bij ECI.nl, de grootste online boekwinkel van Nederland, kun je heel makkelijk online je boeken bestellen. Daarnaast profiteer je van voordelige prijzen op Nederlandse boeken, Engelse boeken, e-books en luisterboeken. Als je op werkdagen voor 21.00 uur besteld heb je je bestelling de volgende dag in huis.


De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 19:00 uur bereikbaar.


Ervaringen van onze bezoekers met ECI Klantenservice

IK ben al meer dan 20 jaar lid en heb dit nog nooit meegemaakt wat er nu gebeurd.Ik wil de klantendienst bereiken om uitleg doch noch telefonisch

Beoordeeld op:18 03, 2015 door: Ingrid

IK ben al meer dan 20 jaar lid en heb dit nog nooit meegemaakt wat er nu gebeurd.

Ik wil de klantendienst bereiken om uitleg doch noch telefonisch (men neemt gewoon niet op )
noch per mail is er iemand te bereiken!!

Ik krijg wel aanmaning tot betalen van een cheque ,maar als ik een bestelling wil doormailen lukt het mij niet en hulp krijg ik niet.

Ik wil dan ook mijn lidmaatschap opzeggen maar ook dat lukt niet.

SCHANDE

tot mijn spijt moet ik 1 cijfer geven aangezien de keuze van 1 tot 5 verplicht is !!!!!!!geen cijfer !! nog minder dan een dikke nul !! een ware schan

Beoordeeld op:17 12, 2014 door: Annick

tot mijn spijt moet ik 1 cijfer geven aangezien de keuze van 1 tot 5 verplicht is !!!!!!!geen cijfer !! nog minder dan een dikke nul !! een ware schande en inderdaad dreigen met incasso bureau terwijl alles wel betaald werd maar na herhaaldelijke mails en telefoons geen reactie hoor !!? 23 jaar lid geweest ; boeltje stop gezet , nu enkel nog de boekenbonnen kunnen gebruiken - als ze tenminste eens aanduiden dat ze betaald werden want 3 weken na betaling is dit nog steeds niet het geval !!!

Verschrikkelijk! Inderdaad lang wachten tot je iemand aan de lijn krijgt, maar dat is nog m'n minste irritatie. Ze weten niks, kunnen niks en snappen

Beoordeeld op:17 11, 2014 door: CR

Verschrikkelijk! Inderdaad lang wachten tot je iemand aan de lijn krijgt, maar dat is nog m'n minste irritatie. Ze weten niks, kunnen niks en snappen niks. De klanten sevice via de mail werkt niet samen met de klantenservice via de telefoon. Dat betekend dat iedereen langs elkaar heen werkt. Ze zijn niet bang om leugens te vertellen. De ene beloofd iets waarvan de volgende weer zegt dat dat niet mogelijk is.. Etc etc.. Er is me door verschillende mensen beloofd dat ik geld terug zou krijgen maar ik plaats daarvan krijg ik een rekening!

Er word je een Boekenbon gestuurd van 25,00 euro. Maar je moet wel eerst 25,00 euro zelf betalen.Daar trap ik niet. Dit vind ik niet normaal.

Beoordeeld op:01 08, 2014 door: R.Krijgsheld

Er word je een Boekenbon gestuurd van 25,00 euro. Maar je moet wel eerst 25,00 euro zelf betalen.
Daar trap ik niet. Dit vind ik niet normaal.

Beste allemaal.. Ook ik heb lang geprobeerd de klantenservice te bereiken om mijn abbo op te zeggen.. Vandaag heb ik ze eindelijk aan de telefoon geha

Beoordeeld op:21 07, 2014 door: Lois

Beste allemaal.. Ook ik heb lang geprobeerd de klantenservice te bereiken om mijn abbo op te zeggen.. Vandaag heb ik ze eindelijk aan de telefoon gehad. Ik heb dus ook voor keuzeutoets 3 gekozen en kreeg direct iemand aan de lijn! ( wat mij ook verbaasde) als je namelijk keuze2 abbonement stopzetten kiest.. Dan wordt je namelijk meteen op de hoorn gegooid. Je moet minimaal 1 jaar lid zijn wilt je abbonnement stop gezet worden. Ik hoop dat ook dit jullie gaat helpen. MVG Lois

Een nul als dat kanJe wordt telkens afgebroken omdat het te druk zou zijnIk wil zelf kunnen kiezen of ik wacht of niet!Ze zijn dus vrijwel niet

Beoordeeld op:05 07, 2014 door: Bastiaan

Een nul als dat kan
Je wordt telkens afgebroken omdat het te druk zou zijn
Ik wil zelf kunnen kiezen of ik wacht of niet!
Ze zijn dus vrijwel niet bereikbaar.......
Behalve als ze willen dat je nog iets besteld
Dan weten ze jou wel te vinden met aanmaningen

geen ster!!! ALLES wat ik hierboven heb gelezen heb ik ook meegemaakt en maak ik nog mee. Je krijgt geen reactie op je klachtenmails naar de klantense

Beoordeeld op:04 07, 2014 door: Brigitte Bellen

geen ster!!! ALLES wat ik hierboven heb gelezen heb ik ook meegemaakt en maak ik nog mee. Je krijgt geen reactie op je klachtenmails naar de klantenservice en als je belt geraak je niet binnen! Ben al 20 jaar lid maar nu is de maat vol en zeg mijn lidschap op. Weet iemand wat de voorwaarden zijn bij opzeg lidmaatschap?

Helaas een ster geven omdat het moetAl meer als een half jaar ben ik bezig om het lidmaatschap met ECI op te zeggen, per mail, telefonisch, geen van

Beoordeeld op:03 07, 2014 door: Tineke

Helaas een ster geven omdat het moet
Al meer als een half jaar ben ik bezig om het lidmaatschap met ECI op te zeggen, per mail, telefonisch, geen van beiden geeft resultaat. Wel blijven de zogenaamde vrijekeuze bonnen en aanmaningen volgen.
Wat een ontezettend slechte bedrijfsvoering en communicatie

Geen cijfer,Nooit iemand aan de lijn, geen bericht terug en boekenbon niet geaccepteerd.Ik stop ermee, ben het spuugzat.

Beoordeeld op:27 06, 2014 door: Gea

Geen cijfer,
Nooit iemand aan de lijn, geen bericht terug en boekenbon niet geaccepteerd.
Ik stop ermee, ben het spuugzat.

ik ben geen lid van eci nooit geweest ooker wordt zomaar een bedrag van mijn rekening gehaald van € 25,00 voor een eci boekenbonklantenservice g

Beoordeeld op:18 06, 2014 door: rika

ik ben geen lid van eci nooit geweest ook
er wordt zomaar een bedrag van mijn rekening gehaald van € 25,00 voor een eci boekenbon
klantenservice gebeld maar ze hebben het inderdaad druk dus de verbinding wordt vebroken
het geld heb ik gestorneerd de bank gebeld die blokkeren nu de eci
ik heb wel nog een telefoonnummer gevonden op het internet van derk wagelaar van eci 0612-742045
deze persoon gaat over personeel die gebeld alles uitgelegd en had geen tijd want hij had lunchpauze en ik zal worden teruggebeld mij benieuwd.
volgens mij is het bedrijf gewoon failliet

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.0 2.0 32 32 IK ben al meer dan 20 jaar lid en heb dit nog nooit meegemaakt wat er nu gebeurd.Ik wil de klantendienst bereiken om uitleg doch noch telefonisch (men neemt gewoon niet op )n

Welke ervaringen heb jij met ECI Klantenservice?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Je mening komt dan ook niet terecht bij ECI Klantenservice zelf. Hiervoor dien je dus rechtstreeks contact met ECI Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet je persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar ECI Klantenservice en wordt ook niet gelezen door ECI Klantenservice

* Verplicht veld

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) inclusief het toegepaste telefonische keuzemenu. Deze worden overzichtelijk weergegeven. Een handige hulp bij het bellen, zo heb je direct de juiste persoon aan de lijn. Bellen naar een andere klantenservice? Selecteer dan hieronder een ander telefonische keuzemenu.

 • Selecteer het telefonische keuzemenu van:
Deel deze pagina met je vrienden