Agis Zorgverbeteraar Klantenservice  071-751 00 51

 • Telefoonnummer klantenservice:

   071-751 00 51
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.agisweb.nl
 • Rapportcijfer Agis Zorgverbeteraar Klantenservice:
 • Hoe zijn jouw ervaringen met Agis Zorgverbeteraar Klantenservice? Geef hier een cijfer

Hieronder hulp bij het telefonisch keuzemenu van Zilveren Kruis Achmea klantenservice. Een gratis service van www.keuzemenu.info.

Gesproken Tekst: Welkom bij Zilveren Kruis Achmea. Belt u voor iemand anders zonder dat u daarvoor gemachtigd bent? Dan kunnen wij u vanwege de Wet Bescherming Persoonsgegevens beperkt helpen en geen specifieke informatie geven. Meer informatie vindt u op www.zilverkruis.nl/machtigen.

TOETS 1 — Hebt u een vraag over uw premiebetaling of aanmaning, of wilt u een betalingsregeling aanvragen

Het kan zijn dat i.v.m. met verbetering telefonische dienstverlening dat u wordt uitgenodigd om direct na het gesprek met een medewerker deel te nemen aan een interview.
Toets 1 — Hebt u een vraag over uw premiebetaling of aanmaning
Toets 2 — Wilt u een betalingsregeling aanvragen

TOETS 2 — Indien u het adres wilt weten voor het indienen van uw nota’s

Via Mijn Zilverenkruis kunt u uw declaraties online indienen. Ga hiervoor naar de website van Zilverenkruis

TOETS 3 — Voor overige vragen

PRESS 9 — for english


Openingstijden klantenservice Zilveren Kruis Achmea:

De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 18:00 uur bereikbaar. De maximale wachttijd bedraagt 5 minuten. In hele drukke periodes is het mogelijk om je telefoonnummer achter te laten. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen.


Je kunt je vraag of bericht ook per post aan Zilver Kruis Achmea toesturen. Je krijgt dan binnen 2 weken antwoord van de klantenservice.

Zilveren Kruis Achmea
Postbus 444
2300 AK LEIDEN


OVERSTAPPEN VAN ZORGVERZEKERING?

Met de Zorgvergelijker kies je eenvoudig de beste zorgverlener voor jouw situatie. Dit kan je tot honderden euro’s per jaar besparen. Vergelijk, kies en stap eenvoudig over!

Naar de Zorgvergelijker


Ervaringen van onze bezoekers met Agis Zorgverbeteraar Klantenservice

zeeeeer slecht bereikbaar al tig keer gebeld waardeloos!!!!

Beoordeeld op:28 07, 2016 door: wolters

zeeeeer slecht bereikbaar al tig keer gebeld waardeloos!!!!

Door vervalsing op een rechterlijke uitspraak is FBTO Zorgverekering aan het discrimineren op de homosexualiteit met oplichterijen van hun eigen stalk

Beoordeeld op:19 05, 2016 door: Visser

Door vervalsing op een rechterlijke uitspraak is FBTO Zorgverekering aan het discrimineren op de homosexualiteit met oplichterijen van hun eigen stalkerijen

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.0 1.0 2 2 zeeeeer slecht bereikbaar al tig keer gebeld waardeloos!!!!

Welke ervaringen heb jij met Agis Zorgverbeteraar Klantenservice?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Je mening komt dan ook niet terecht bij Agis Zorgverbeteraar Klantenservice zelf. Hiervoor dien je dus rechtstreeks contact met Agis Zorgverbeteraar Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet je persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Agis Zorgverbeteraar Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Agis Zorgverbeteraar Klantenservice

* Verplicht veld

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) inclusief het toegepaste telefonische keuzemenu. Deze worden overzichtelijk weergegeven. Een handige hulp bij het bellen, zo heb je direct de juiste persoon aan de lijn. Bellen naar een andere klantenservice? Selecteer dan hieronder een ander telefonische keuzemenu.

profiteer op 123profiteer.nl