Blokker klantenservice  020-8200976

 • Telefoonnummer klantenservice:

   020-8200976
 • Gesprekskosten: Lokaal tarief
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: blokker.nl
 • Rapportcijfer Blokker klantenservice:
 • Hoe zijn jouw ervaringen met Blokker klantenservice? Geef hier een cijfer

De klantenservice van de Blokker maakt geen gebruik van een telefonische keuzemenu.

Bij het bellen naar de klantenservice van Blokker wordt je direct doorverbonden met de eerstvolgende beschikbare medewerker. Je hoeft niet eerst een keuzemenu te doorlopen. Je krijgt wel de volgende intro te horen.

Tekst intro: Welkom bij Blokker klantenservice. Wanneer u een vraag over uw bestelling heeft, vragen wij uw ordernummer bij de hand te houden om u sneller van dienst te kunnen zijn. Voor antwoord op de meest gestelde vragen verwijzen wij u graag naar www.blokker.nl/klantenservice.


Openingstijden klantenservice:
De klantenservice van Blokker is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur.


Je kunt de klantenservice van de Blokker ook een e-mail sturen. Ga hiervoor de website en onder het kopje ‘klantenservice’ staat een contactformulier.


Ervaringen van onze bezoekers met Blokker klantenservice

ik heb besteld maar kan niet betalen en als ik bestel hebben ze het niet rararara.

Beoordeeld op:18 01, 2015 door: meulen

ik heb besteld maar kan niet betalen en als ik bestel hebben ze het niet rararara.

Meerdere keren telefonisch contact gehad met de klantenservice.Tot 2 keer toen word de verbinding verbroken na hele tijd in wacht gestaan te hebben.

Beoordeeld op:07 11, 2014 door: Coen

Meerdere keren telefonisch contact gehad met de klantenservice.
Tot 2 keer toen word de verbinding verbroken na hele tijd in wacht gestaan te hebben.
Afspraak dat ze zouden terugbellen zijn ze na 3 weken nog niet nagekomen.
Ik ben benieuwd wanneer ik eindelijk weer eens iets hoor of mijn product geleverd krijg.

Half juni 2 dingen besteld en nooit een bevestiging gehad dat deze in het gekozen filiaal zijn aangekomen. Dus maar naar het filiaal zelf gegaan, waar

Beoordeeld op:02 08, 2014 door: Jo

Half juni 2 dingen besteld en nooit een bevestiging gehad dat deze in het gekozen filiaal zijn aangekomen. Dus maar naar het filiaal zelf gegaan, waar bleek dat 1 van de producten wel was binnen gekomen. Inmiddels had ik de producten zelf al ergens anders gekocht, dus wil ik het retourneren. Nee dat kan niet zegt het filiaal, want wij hebben niet de hele bestelling binnen. Bellen naar de klantenservice. Deze geeft aan dat het niet geleverde deel via hun geregeld kan worden, en het wel geleverde deel toch echt in de winkel geretourneerd moet worden. Terug naar de winkel en inderdaad geld terug. Van het andere product nooit meer iets gehoord, dus maar weer bellen. Zeggen ze nu dat ik een e-mail moet sturen met mijn verhaal en ordernummer en dan wordt het geregeld. Kastje muur verhaal dus. Er zijn weer 2 dagen verstreken en nog geen reactie op mijn e-mail (niet eens een bevestiging!) Ik ben er helemaal klaar mee en zal nooit meer iets bij de Blokker bestellen!

Schade door blokker artikel alles lever je ze aan en nog word je niet geholpen! Als je hoofdkantoor belt zit daar een telefoniste , een vieze amsterda

Beoordeeld op:16 07, 2014 door: Nathalie

Schade door blokker artikel alles lever je ze aan en nog word je niet geholpen! Als je hoofdkantoor belt zit daar een telefoniste , een vieze amsterdamse takketeef die je onbeschoft te woord staat en zelfs de hoorn erop gooit zonder dat ze je door verbind wat een kut organisatie zeg!

Woensdag 16/07/2014

Klachten alleen via mail met foto ter beoordeling. Klanten die dit niet kunnen hebben PECH!

Beoordeeld op:25 06, 2014 door: K. Clermons

Klachten alleen via mail met foto ter beoordeling. Klanten die dit niet kunnen hebben PECH!

Ik heb een loungeset besteld bij blokker via de webshop. Is tot 2x toe niet geleverd. Blokker geeft vervoerder de schuld en andersom. Na de 3x heb ik

Beoordeeld op:04 05, 2014 door: Sa

Ik heb een loungeset besteld bij blokker via de webshop. Is tot 2x toe niet geleverd. Blokker geeft vervoerder de schuld en andersom. Na de 3x heb ik t geannuleerd omdat blokker niet met een oplossing kwam. Slechte service!

Na maanden nog geen reactie

Beoordeeld op:26 03, 2014 door: sonja

Na maanden nog geen reactie

Na een week nog niets gehoord geen antwoord

Beoordeeld op:07 10, 2013 door: P kun

Na een week nog niets gehoord geen antwoord

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.5 5.0 8 8 ik heb besteld maar kan niet betalen en als ik bestel hebben ze het niet rararara.

Welke ervaringen heb jij met Blokker klantenservice?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Je mening komt dan ook niet terecht bij Blokker klantenservice zelf. Hiervoor dien je dus rechtstreeks contact met Blokker klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet je persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Blokker klantenservice en wordt ook niet gelezen door Blokker klantenservice

* Verplicht veld

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) inclusief het toegepaste telefonische keuzemenu. Deze worden overzichtelijk weergegeven. Een handige hulp bij het bellen, zo heb je direct de juiste persoon aan de lijn. Bellen naar een andere klantenservice? Selecteer dan hieronder een ander telefonische keuzemenu.

 • Selecteer het telefonische keuzemenu van:
Deel deze pagina met je vrienden